FRT este alături de Simona Halep și are încredere că adevărul va ieși la suprafață

21.10.2022

Simona Halep a anunțat vineri, 21 octombrie 2022, pe contul său de socializare, că a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.
De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.
Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani"
, a scris Simona pe contul său de social media.

"Federația Română de Tenis este alături de marea noastră campioană în demersul său prin care vrea să își dovedească nevinovăția și are încredere că adevărul va ieși la suprafață", a precizat președintele FRT, George Cosac.

Sursa foto: Simona Halep/Facebook