Acțiuni media, bilete și tragerea la sorți a meciurilor pentru întâlnirea România - Ungaria, din Billie Jean King Cup, de la Oradea

08.11.2022

Mai sunt trei zile până la întâlnirea din cadrul Billie Jean King Cup dintre echipele naționale ale României și Ungaria, care va avea loc în zilele de 11 și 12 noiembrie 2022, în Oradea Arena.

Miercuri, 9 noiembrie, de la ora 11.30, la sala de conferințe a Oradea Arena, va avea loc conferința de presă oficială a echipei României, iar de la ora 13.30 este programată cea a echipei Ungariei.

Joi, 10 noiembrie, de la ora 12.00, la sediul Primăriei Oradea, va avea loc tragerea la sorți a partidelor din cele două zile ale confruntării România - Ungaria, ce va fi urmată de declarații de presă.

Echipa noastră este formată din Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Gabriela-Elena Ruse, Monica Niculescu și Anca-Alexia Todoni, fetele făcând primele antrenamente sub comanda lui Horia Tecau, Alina Tecșor Cercel și Daniel Dobre.

Meciul România - Ungaria este organizat de Federația Română de Tenis, în parteneriat cu Primăria Oradea.

Sponsori: Dedeman, Banca Transilvania, Digi Sport, Transilvania Open, Konica Minolta, Izvorul Minunilor, De Longhi, Divin Garden, Audi D&C Oradea.

Parteneri: Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Sportului.
Parteneri media: Digi Sport, Digi FM.

Bilete pentru acest meci pot fi achiziționate online de pe entertix.ro, dar și la Librăria Cărturești, din cadrul Lotus Center, strada Nufărului nr. 30 și de la casele de bilete ale sălii Oradea Arena, începând de joi, 10 noiembrie, ora 12.00 - 19.00, iar vineriși sâmbătă, în zilele partidelor, de la ora 10.00.