Din 1 ianuarie 2023, ITF SENIORS devine ITF WORLD TENNIS MASTERS TOUR

16.11.2022

International Tennis Federation a remis un comunicat semnat de către Matt Byford, Head of Juniors & Masters, prin care anunță că, începând cu data de 1 ianuarie 2023, utilizarea numelui sau a mărcii ITF Seniors nu mai este permisă. De la acea dată, toate turneele trebuie să folosească numele ITF World Tennis Masters Tour în promovarea turneului lor.

Prin comunicat se solicită ca turneele să elimine sau să recicleze în mod responsabil orice bannere sau materiale existente ITF Seniors utilizate anterior.

Toate turneele care au loc începând cu 1 ianuarie 2023 trebuie să producă și să afișeze bannere ITF World Tennis Masters Tour. Cerințele pentru banner sunt prezentate în Ghidul Bannerului de turneu atașat. Acest document conține informații esențiale despre producția de bannere în funcție de nota turneului, cu o cantitate mai mare de bannere necesare la turneele de grad superior. Vă rugăm să rețineți că turneelor ​​li se va cere să trimită fotografii în raportul lor de turneu pentru a afișa noile articole de branding produse.

Ghidul bannerului de turneu îl găsiți AICI. 

"Datorită sprijinului și muncii asidue a Asociațiilor Naționale și a Organizatorilor de turnee, suntem încântați să raportăm că Turul ITF World Tennis Masters Tour 2022 („WTMT") a înregistrat o recuperare completă a numerelor turneelor ​​în comparație cu nivelurile pre-pandemie, cu 509 turnee care se preconizează că vor avea loc în 2022", se mai arată în comunicatul ITF.