Doi copii din provincie, protagoniști ai Cupei AMG la categoria 10 ani

12.12.2022

Cupa AMG, pentru categoria de vârstă 10 ani, organizată de către Clubul Sportiv AMG București, și-a desemnat luni, 12 decembrie 2022, câștigătorii, aceștia fiind Iustina Amedea Burada (CS Olimpia București), respectiv Mateo Andrei Bocăneală (CS Atlas Galați).

Interesant este faptul că ocupanta locului 2 la fete, Maia Ioana Munteanu (ACS Satori Art Slobozia) și câștigătorul la băieți provin de la cluburi din afara Bucureștiului, evoluțiile celor doi fiind apreciate de către cei prezenți la baza situată pe Drumul Belșugului, din Sectorul 6 al Bucureștiului.

La băieți, Mateo Andrei Bocăneală l-a învins, la capătul unei finale spectaculoase, pe Andrei Nikolas Hurezanu (ACS MS Team București), cu scorul de 4-2, 4-2 (acesta nu pierduse niciun game până la finală), în timp ce la fete Iustina Amedea a învins-o în meciul direct pe Maia Ioana Munteanu, cu 5-4(7), 4-2, tânăra jucătoare din Slobozia irosind în primul act nu mai puțin de 7 mingi de set! Ambele sportive au avut câte două victorii în turneul final, iar rezultatul meciului direct a fost decisiv în stabilirea câștigătoarei.

Felicitări și organizatorilor, care au oferit primilor doi clasați cupe, diplome, dar și un mic cadou în apropierea Sărbătorilor de Iarnă.