Ediția a doua a Circuitului Național FRT - Trofeul Tub Integral U12 ani de la Bistrița și-a desemnat câștigătorii

15.12.2022

Ediția a doua a Circuitului Național FRT - Trofeul Tub Integral U12 ani de la Bistrița, organizat de GS Tennis Club din localitate, s-a incheiat. A fost un turneu de excepție, prin prezența jucătorilor de lot național, atât la fete, cât și la băieti, sportivi  care, începând cu anul 2023, vor fi în top 10 la categoria de vârsta de 12 ani.

Sofia Tutunaru, cap de serie nr. 6, a trecut în finală de Maria Petrache-Bozu cu scorul de 3-6 6-3 6-4, iar Ștefan Szabo, cap de serie nr. 2, l-a învins în finală pe Darius Trestianu cu scorul de 7-5 6-4.

În proba de dublu, perechea Maria Bajdechi/Brândușa Dumitru a câștigat, cu scorul de 6-2 6-1, finala contra echipei formate din Ania Curuia/Natalia Dragomir, iar la băieți, principalii favoriți Călin Munteanu/Stefan Szabo au trecut de favoriții nr 4, Eric Hurmuz/Darius Rațiu, cu scorul de 6-4 7-6(5).

Organizatorii mulțumesc sponsorului principal TUB Integral, care a fost alături de GS TennisClub Bistrița la această competiție pentru al doilea an consecutiv.