Campionatele Naționale Individuale de Iarnă U11 și-au desemnat câștigătorii

23.12.2022

La Centrul Național de Tenis din București, din cadrul Federației Române de Tenis, s-au desfășurat, în perioada 16-22 decembrie 2022, întrecerile Campionatelor Naționale Individuale de Iarnă U11.

La simplu fete, victoria a revenit sportivei Eva Maria Bulai (LPS Mircea Eliade București), care a învins-o în finală pe colega sa de club, Sofia Tutunaru, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-3.

La simplu băieți, a câștigat Luca Daraban (ACS Tenis Team București), care, deși nu avut statut de favorit, a cucerit trofeul după ce l-a învins în finală pe principalul favorit, Ștefan Robert Szabo (CSM Timișoara), cu scorul de 7-5, 6-1.

La dublu fete, câștigătoarea din turneul de simplu, Eva Maria Bulai, a triumfat alături de Brândușa Dumitru (Asociația TC Sun), cele două jucătoare impunându-se în fața perechii Ana Maria Cîmpan (CS Văideanu Brașov)/Sofia Ioana Stoica (AS CS AS Club Politehnica), scor 6-2, 6-0.

La dublu băieți, învingători au fost Nicholas Andrei Tănasă/Victor Alex Dobrescu (ambii de la CS Dinamo București), care au dispus în finală, scor 7-6(1), 6-4, de perechea Eric Gabriel Hurmuz/Darius Alex Rațiu (ambii de la Asociația Altius Tenis Club).

A fost prima dată, după mulți ani, când toate meciurile începand cu turul II au fost arbitrate în scaun, ceea ce a adus un feedback pozitiv din partea părinților și a antrenorilor. Arbitrul principal al turneului a fost Răzvan Dinicoiu, iar arbitri de scaun au fost Moisi Dragoș, Enescu Răzvan, Irimescu Oana, Dușa Cristinel și Gheorghe Ștefania.