Circuitul Național FRT - Cupa Centana 30 de ani si-a desemnat câștigătorii la Bistrița

07.02.2023

Asociația Club Sportiv GS Tennis Club Bistrița a găzduit Cupa Centana 30 de ani, turneu inclus în Circuitul Național FRT și care s-a încheiat duminică, 5 februarie 2023. 

În proba masculină de simplu, Ștefan SZABO - principalul favorit al competiției, a câștigat trofeul, trecând în finală de Robin IVAN, al doilea favorit, cu scorul de 7-6(6), 6-0.

În proba feminină, Sonia HÎRSU, neavând statut de favorită, a câștigat competiția, învingând-o în finală pe Maria BAJDECHI, cap de serie numărul 2, cu scorul de 6-3, 6-2.

La proba de dublu băieți, perechea Ștefan SZABO/Dragoș TEODORESCU a trecut în finală de perechea Patrick DOBRIN/Ianis Andrei GHIULEA, cap de serie nr. 4, cu scorul de 6-1, 6-2, iar la fete, principalele favorite Eva Maria BULAI/Brândușa DUMITRU au câștigat trofeul, trecând în finală de perechea Natalia DICU/Natalia DRAGOMIR, cap de serie nr. 3, cu scorul de 7-5, 6-4.
Mai multe rezultate de la turenul al cărui arbitru principal a fost Cristian Pungovschi găsiți aici: http://www.frt.ro/ro/competitii_detalii/8840

Clubul organizator mulțumește sponsorului principal CENTANA SRL, care îi este alături pentru al cincilea an consecutiv.