George Cosac, noul președinte ales al FRT

10.02.2023

În ședința Adunării Generale de Alegeri a Federației Române de Tenis, de vineri, 10 februarie 2023, George Cosac a fost ales, conform articolului 32 aliniat 2 și articolului 36 aliniat 2 din Statutul FRT, ca președinte al Federației Române de Tenis, cu 142 de voturi pentru din 142 de voturi valabil exprimate.

"Eu merg înainte cu toată încrederea că, după așa o perioadă în care am fost testat la rezistență, de acum înainte putem lucra împreună la dezvoltarea Federației Române de Tenis.

Henry Ford spunea că "A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes".
În timpul mandatului meu la conducerea FRT, împreună cu echipa pe care am coordonat-o, am avut realizări care au contribuit la o mai bună desfășurare a activității Federației, dar și în atragerea tinerei generații către practicarea tenisului.

Majoritatea proiectelor pe care le-am dezvoltat și implementat au condus la conectarea a mii de copii cu tenisul, dar și la implicarea activă a cluburilor în identificarea de talente. Aceste proiecte de dezvoltare a tenisului vor fi îmbunătățite și implementate și în manadatul care începe azi", a spus noul președinte al Federației Române de Tenis, George Cosac.