Alexandra Iordache - finalistă la dublu și semifinalistă la simplu în turneul W15 de la Jhajjar (India). Catrinel Onciulescu - finalistă la un turneu J100 în Slovenia

28.02.2023

Alexandra Iordache, sportivă legitimată la CSS Slobozia, a jucat finala probei de dublu a turneului W15 de la JHAJJAR (India), făcând echipă cu Sevil Yuldasheva (Uzbekistan).

Cele două le-au eliminat pe Pooja Ingale / Ishawari Matare (ambele din India), cu scorul de 6-3, 6-3, apoi pe Shachf Lieberman (Israel)/ Ilaria Sposetti (Italia), cu 7-6, 6-2, în semifinale au trecut de Vaidehi Chaudhari / Zeel Desai (ambele din India), favoritele numărul 2 ale turneului, cu 6-4, 6-3, în finală fiind învinse de perchea suedeză Vahessa Ersoz / Fanny Ostlund, cu 6-0, 5-7, 5-10.

Alexandra Iordache (foto) a avut prestații bune și pe tabloul de simplu, unde a ajuns până în semifinale.

Turneul a avut loc în perioada 6-12 februarie 2023 și a fost inclus în calendarul ITF.

În aceeași perioadă, Catrinel Onciulescu (de la CS Dinamo București) și partenera sa Julija Bogatin (Slovenia) au jucat finala probei de dublu a turneului J100 de la Murska Sobota, din Slovenia. Cele două au pierdut dramatic finala disputată împotriva a două jucătoare din Cehia, Valerie Hutkova / Natalie Mala, care s-au impus cu 6-4, 4-6, 10-7.

Catrinel Onciulescu are 16 ani, este din Iași și este antrenată de Mihaela Liliac si Paisvant Constantin.