Președintele FRT, George Cosac și Horia Tecău - întâlnire la Slobozia cu autoritățile locale și oamenii de afaceri

02.03.2023

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, împreună cu Horia Tecău s-au întâlnit miercuri, 1 martie 2023, la Slobozia, cu autoritățile municipale și județene și cu sponsorii locali pentru găsirea soluțiilor de organizare a unor competiții importante: Campionate Naționale, turnee ITF și, în perspectivă, Cupa Davis sau Billie Jean King Cup.

La masa discuțiilor au fost prezenți primarul municipiului Slobozia - Dragoș Soare, președintele Consiliului Județean - Marian Pavel, Mitu Crișan - reprezentantul mediului de afaceri și organizatorii de evenimente sportive - Cristian Ursu și Adrian Chițu, de la Clubul Sportiv Satori Art.

"Am întâlnit la Slobozia oameni deosebiți și hotărâți să contribuie la dezvoltarea infrastructurii sportive locale, a sportului de masă (cât mai mulți copii să practice o disciplină sportivă) și la susținerea sportului de performanță. În anii precedenți, în această parte a țării, s-au organizat cu succes competiții internaționale de juniori, dorindu-se acum trecerea la nivelul următor", a precizat George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.