Câștigătorii de la simplu s-au impus și la dublu în Circuitul Național FRT U14 de la Bârlad

06.03.2023

Circuitul Național FRT - Cupa Greenfield Biosfarm, rezervat categoriei de vârstă 14 ani, care a avut loc la Bârlad, în perioada 25 februarie - 2 martie 2023, și-a desemnat câștigătorii. Interesant este faptul că sportivii care au câștigat probele de simplu au triumfat și la dublu.

Pe tabloul de simplu masculin, s-a impus favoritul nr. 2, David Ștefan Burac, legitimat la CS Tenis Club Vaslui, care l-a învins în finală pe principalul favorit, Tudor Amititeloaie, de la CSS Unirea Iași, cu scorul de 6-4, 7-5.

La simplu feminin, victoria a revenit favoritei 4, Eva Ioana Cercel, de la AS Tenis Club București, care s-a impus în finală în fața jucătoarei Ana Maria Popa Lazăr (ea a eliminat-o în turul inaugural pe principala favorită, Amalia Sofia Nicoli, de la CS Dinamo București, cu 6-4, 6-3), în două seturi, scor 6-1, 6-2.

Cele două finaliste de la simplu au făcut pereche în proba de dublu, pe care au câștigat-o, scor 4-6, 6-1, 10-5, în fața cuplului Ana Smaranda Andreșoiu/Veronica Cervac (ambele de la CS Tenis Club Champion București).

La dublu masculin, au câștigat David Ioan Arcip (CS Lechner Tennis School)/David Ștefan Burac (CS Tenis Club Vaslui), care s-au impus în fața perechii Darius Costin Jurubiță (CS Samtronic Constanța)/Albert Ionuț Pipie (CS Tenis Prim București), cu scorul de 6-1, 6-3.

Competiția a fost una bine organizată (ambulanța a fost prezentă pe toată durata desfășurării meciurilor), director de turneu fiind Mihaela Munteanu, iar Sergiu Vladu arbitru principal.