Turneul J30 de la Timișoara, inclus în calendarul ITF, a fost dominat de sportivi din România

03.05.2023

Turneul J30 de la Timișoara, inclus în calendarul ITF și care a avut loc în perioada 24-29 aprilie 2023, a fost dominat de către sportivi din România.

La fete, Giulia Safina Popa (CSM Oradea) a învins-o în finală pe Andreea Olariu (CS Sport 4 Fun Timișoara), cu scorul de 7-6 (2), 6-0, în timp ce la băieți, Radu Paisvant (CS Dinamo București) a cedat, cu 3-6, 1-6, în fața lui Jacopo Vasami (Italia).

La dublu, în ultimul act al competiției care a avut loc la CS Dyadora Tenis Club Timișoara, au evoluat 7 sportivi din țara noastră.

Astfel, la fete, perechea Alexandra Irina Anghel (CS Arc Pro Tenis) / Diana Ioana Simionescu (CSS Steaua București) a dispus de cuplul Anca Ștefania Sauciuc (ACS Academia de Tenis Herestrău) / Cristiana Nicoleta Todoni (CSM Timișoara), cu scorul de 6-3, 6-3, în timp ce la băieți echipa câștigătoare a fost desemnată în urma unui match tie-break.

Perechea Damian Alexandru Cucu (CS Dinamo București) / Jacopo Vasami a trecut, cu scorul de 2-6, 7-6 (3), 11-9, de Yannick Theodor Alexandrescou (ACS Stejarii Country Country Club București) / Sergiu-Constantin Urzică (CSM Moinești).

La buna desfășurare a turneului și-au adus contribuția directorul competiției, Ovidiu Șola, arbitrul principal Ioan Mărginean și arbitrii Andrei Brisc și George Gavrea.