La nici 9 ani împliniți, Coman Ruan Ștefan a câștigat 3 turnee FRT și a jucat o finală în aprilie 2023. Iustina Amedeea Burada are și ea 3 turnee câștigate

12.05.2023

La nici 9 ani împliniți, sportivul Coman Ruan Ștefan, legitimat la CS Major București, unde este antrenat de Florin Dumitru și Aurel Neagu, a reușit să ajungă în finală în toate cele 4 concursuri organizate de Federația Română de Tenis la categoria sa de vârstă la care a participat în luna aprilie 2023, câștigând 3 dintre ele!

La categoria 10 ani, Ruan a câștigat Trofeul Tennis Revolution, Cupa TCH și Trofeul Imperial Ana Maria, jucând și în finală la Trofeul TCB U10, Ediția 6. Anul acesta, Coman Ruan Ștefan a câștigat 5 turnee FRT la simplu și unul la dublu.

Ruan a început să practice tensiul la vârsta de 5 ani și beneficiază de susținere deplină din partea părinților săi. Interesant este faptul că și sora sa, Ana Raisa, face și ea tenis de performanță, fiind legitimată la același club, CS Major București.

La fete, Iustina Amedea Burada, legitimată la CS Olimpia București, a câștigat și ea trei turnee în luna aprilie: Turneul Campionilor, Cupa Elite și Cupa CSM Petroșani. Ea a început tenisul la 3 ani și jumătate, fiind antrenată acum de către Victor Anagnastopol și Răzvan Bănică.