Miguel Crespo, membru în Departamentul de Cercetare și Dezvoltare al ITF, va suține un seminar la București. Ultimele zile de înscrieri pentru sportivi, antrenori și părinți

12.05.2023

Federatia Romana de Tenis va organiza, in data de 16 iunie 2023, un seminar sustinut de reputatul reprezentant al ITF, Miguel Crespo, membru in Departamentul de Cercetare si Dezvoltare al ITF, autorul a numeroase carti de referinta, printre care binecunoscutele "Biomecanica Tenisului Avansat" si "Manual Antrenorilor Avansati", care au fost traduse si in limba romana. 

Seminarul va fi sustinut in 3 parti, pentru parinti, pentru sportivi si pentru antrenori:

09:00 - 10:30 Parinti: "How to help your tennis child. Practical guidance and best practice examples"
10:30 - 10:40 Pauza
10:40 - 12:10 Sportivi: "Practical mental skills for competitive tennis players. Building mental resilience on court"
12:10 - 12:20 Pauza
12:20 - 13:50 Antrenori: "New trends in tennis coaching methodology and training systems. Coaching with purpose".

Nota: Programul a fost actualizat in data de 15 iunie la solicitarea lui Miguel Crespo.

La finalul seminarului, antrenorii vor lua partea la cursul anual de perfecționare al FRT, cu tematica: "Dezbateri libere despre implicarea FRT in perfectionarea competetentelor antrenorilor".

Seminarul va fi organizat la Centrul National de Tenis, pe terenurile de hard si va fi sustinut in limba engleza. Taxa de participare este 50 de lei pentru parinti si antrenori, iar pentru copii seminarul este gratuit. Toti jucatorii si antrenorii care participa trebuie sa aiba achitata viza anuala FRT pe anul 2023.

Inscrierea se face completand formularul care poate fi accesat AICI.