Luca Daraban, câștigător la dublu la Tennis Europe Daimon Cup U12 București. Eva Maria Bulai (simplu), Andrei Timaru și Darius Trestianu (dublu) au jucat în finală

17.05.2023

Turneul Tennis Europe Daimon Cup U12 București, care a avut loc la Daimon Sport Club din capitală, în perioada 8-14 mai 2023, a avut și un câștigător din România.

La dublu băieți, Luca Daraban (România) și partenerul său, Rafael Pagonis (Grecia) s-au impus în fața unei echipe din țara noastră, formată din Andrei Timaru și Darius Gabriel Trestianu, cu scorul de 6-3, 6-2.

La simplu băieți, în finală s-au întâlnit chiar câștigătorii probei de dublu, victoria revenindu-i lui Rafael Pigonis, care l-a învins pe Luca Daraban cu scorul de 6-3, 6-4.

La fete, Ingrid Dumitru (Marea Britanie) s-a impus în proba de simplu, câștigând cu 6-2, 4-6, 6-0 în fața sportivei Eva Maria Bulai (România).

La dublu fete, câștigătoare au fosy Yelyzaveta Huchko/Anna Shchavinska (ambele din Ucraina), care s-au impus în ultimul act al întrecerii în fața perechii Adrija Krisciunaite (Lituania)/Violeta Skryp (Ucraina), cu scorul de 6-2, 6-4.

La reușita acestei competiții și-au adus contribuția directorul de turneu - Dragoș Enache, arbitrul principal Sergiu Vladu și arbitrii Andrei Dorobanțu, Teodora Ursu, Sorin Dumitrescu și Adrian Cornea.