La Câmpina s-a deschis baza Tenis Premium by tennisshop.ro

22.05.2023

Sâmbătă, 20 mai 2023, s-a redeschis o nouă bază de tenis, la Câmpina, în județul Prahova, noua titulatură a locației din Strada Pictor Grigorescu fiind Tenis Premium Club by tenisshop.ro.

Inițiativa aparține câmpinenilor Dragoș și Andrei Enache, care și-au propus să revigoreze tenisul din localitate, aici urmând să fie organizate competiții oficiale, cursuri de inițiere pentru copii, dar se vor putea închiria terenurile și de către amatori.

La redeschiderea oficială a bazei au fost prezenți: președintele Federației Române de Tenis - George Cosac, antrenorul emerit - Dumitru Hărădău, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, dar și reprezentantul partenerului - tenisshop.ro, care a vorbit inclusiv despre posibilitatea de a deschide aici un magazin cu produse specifice tenisului de câmp.

A urmat o scurtă ședință de inițiere a câtorva copii, care au avut privilegiul de a sta de vorbă și de a face chiar câteva exerciții cu antrenorul Dumitru Hărădău. În cele din urmă, pe terenul principal a avut loc un meci demonstrativ de dublu, pe teren aflându-se jucători din circuitul profesionist ATP - Răzvan Codescu, Dan Tomescu, germanul Luca Sobbe (invitat de onoare) și antrenorul Andrei Enache.

Terenurile de tenis au fost amenajate în anii 1977-1978, prima competiție importantă găzduită aici fiind Balcaniada de juniori în anul 1978. De asemenea, de-a lungul anilor, aici au avut loc diverse turnee și campionate naționale de juniori.