Jucătorii români au câștigat toate trofeele la Brașov Cup, turneu din circuitul Tennis Europe U14

24.08.2023

Municipiul Brașov a găzduit un nou turneu din circuitul Tennis Europe, de acaestă dată rezervat categoriei de vârstă U14 și dotat cu trofeul Brașov Cup. Interesant este faptul că, la toate categoriile de vârstă, am asistat la finale 100% românești.

La simplu băieți, Matei Chelemen l-a învins pe Rareș Andrei Ionescu, cu scorul de 7-5, 6-0.

La simplu fete, Maria Valentina Pop a câștigat după ce a învins-o în ultimul act al competiției pe Ruxandra Maria David, cu 6-0, 6-3. În semifinale au fost prezente Veronica Cervac și Maria Alexia Brabete.

La dublu băieți, a câștigat echipa Matei Chelemen / Iancu Manolache, care s-a impus cu 7-6(3), 6-3 în fața cuplului David Ștefan Burac / Rareș Andrei Ionescu. În semifinale, am avut altă echipă din țara noastră: Florin Robert Pantelimon / Rareș Saracin.

La dublu fete, s-a impus echipa formată din Ana Chindriș / Sandra Ciobică, care a câștigat cu scorul de 6-4, 6-2 în fața cuplului Ayanna Maria Mitu / Maria Valentina Pop. În semifinale, au mai jucat echipele Irina Cretan / Ruxandra Maria David, respectiv Andreea Kurta / Miruna Rita Niculaes.

La reușita acestui turneu, organizat de Asociatia Clubul Sportiv Junior Pro Tenis și cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov, și-au adus contribuția directorul Sergiu Vladu și arbitrul principal Sebastian Sofronie.

Mai multe poze de la acest turneu, gasiti pe pagina de Facebook a FRT.