Campionatele Naționale Individuale de Tenis - Seniori: Un eveniment sportiv de excepție la Slobozia

05.09.2023

În lumea sportului, unitatea și excelența sunt două valori de necontestat, puse în practică, în mod spectaculos, în cadrul Campionatelor Naționale Individuale de Tenis - Seniori, un eveniment de excepție organizat de Clubul Sportiv Satori Art și Federația Română de Tenis. Acest proiect este susținut de către Consiliul Județean Ialomița și va avea firma Diami ca partener oficial.

Pentru organizarea cu succes a acestui campionat național de tenis, trebuie evidențiată colaborarea cu Primăria Municipiului Slobozia, prin intermediul partenerului CSM Unirea Slobozia, interiorul și exteriorul bazei de tenis fiind modernizate. Locațiile pregătite pentru această competiție de înalt nivel sunt Baza de tenis CSM Unirea Slobozia și Tenis Con. Efortul celor trei cluburi, ACS Satori Art, Tenis Con și CSM Unirea Slobozia, este de apreciat și demonstrează că unitatea poate face din imposibil, posibil.

Unul dintre aspectele cele mai atrăgătoare ale acestui campionat sunt cu siguranță premiile, în valoare totală de aproximativ 10.000 de euro, ce vor răsplăti performanța și devotamentul sportivilor participanți. Cei mai buni jucători vor avea onoarea de a primi aceste recompense în cadrul unei ceremonii de premiere de neuitat, unde invitat special va fi domnul Ilie Năstase, o figură legendară a tenisului.

Pentru a face acest eveniment și mai special, Clubul Sportiv Satori Art a pregătit 100 de exemplare ale cărții intitulate "Mr. Năstase," fiecare purtând autograful personal al legendei noastre, Ilie Năstase. Aceste cărți au fost achiziționate cu generozitatea partenerului de organizare, Fundația Cristiana Malama, fundație ce are ca misiune și susținerea excelenței în sportul românesc.

Ambasadorul acestui campionat național este nimeni altul decât marele fost jucător român, Horia Tecău, care aduce prestigiu și inspirație acestui eveniment sportiv.

"Ne dorim să mulțumim sincer partenerului oficial Diami și partenerilor noștri Dr. Oetker, TenisShop, AMPA Agri, ExpoMob (ce asigură zona de relaxare - Fan Zone), pentru susținerea oferită în organizarea acestui eveniment. De asemenea, avem grijă de sănătatea sportivilor noștri cu ajutorul partenerilor noștri de la COMOClinic, care asigură servicii de medicină sportivă și fizioterapie.
Pentru a asigura condiții optime de pregătire, sala de încălzire pentru jucători este asigurată de City Club Gym, iar apa necesară hidratării provine de la apele de izvor AZUGA.
De asemenea, facem un apel către toți sportivii de top din România să ne onoreze cu prezența lor și să facă din acest campionat național de tenis unul dintre cele mai frumoase și speciale evenimente sportive din țară.
Suntem nerăbdători să primim un număr cât mai mare de spectatori pentru a se bucura de spectacolul oferit de talentații noștri jucători.
Clubul Sportiv Satori Art mulțumește tuturor partenerilor și susținătorilor pentru această minunată oportunitate de a promova și celebra spiritul sportiv și performanța în tenisul românesc.
Vă așteptăm cu entuziasm la Campionatele Naționale Individuale de Tenis - Seniori pentru o săptămână plină de emoții, pasiune și tenis de calitate",
a precizat Cristi Ursu, președintele CS Satori Art Slobozia.