Slobozia a găzduit Campionatele Naționale Individuale de Seniori. Cristi Ursu: Ne îmbrățișăm campionii

11.10.2023

Campionatele Naționale Individuale de Seniori au luat sfârșit, aducând bucurie și inspirație în inimile tuturor participanților și spectatorilor. Găzduit și organizat de către Clubul Sportiv Satori Art din Slobozia, acest proiect a fost susținut de către Consiliului Județean Ialomița, având compania Diami ca sponsor oficial. Nu putem uita nici de ceilalți sponsori generoși, care au contribuit la succesul acestui eveniment: AZUGA, AMPA Agri, COMOClinic, Fundația Malama Cristiana-Cosmina, Expomob, Tenisshop, Best Kinetotherapy, USANA, INTERNAȚIONAL Service, Dr. Oetker și Nativo.

A fost o competiție extraordinară, cu lupte frumoase desfășurate pe terenurile de la Tenis Con și CSM Unirea Slobozia, iar spectatorii au umplut tribunele, demonstrând sprijinul lor pentru sportivi.

Un moment special al acestor Campionate Naționale a fost prezența invitatului de onoare, Ilie Năstase, care a oferit trofeul de campion național la simplu masculin. Nu numai că a încântat publicul prin prezența sa, dar a oferit și o surpriză inestimabilă: cartea autobiografică "Mr. Nastase" cu autograf, încântându-i pe toți cei prezenți la cele două finale de simplu feminin și masculin.

La Slobozia au fost prezenți George Cosac - Președinte al Federației Române de Tenis și Cosmin Hodor - Directorul Sportiv al Fundației Ion Țiriac.

Un nume care trebuie să fie menționat este Chiriță Ioan Alexandru, sportiv care a devenit triplu Campion Național la probele de simplu, dublu și dublu mixt. Evoluția sa extraordinară și capacitatea sa de efort incredibilă sunt cu adevărat demne de admirat.

Mai multe poze de la Slobozia găsiți pe pagina de facebook a FRT. 

Iată rezultatele finalelor:
Simplu Masculin - Chiriță Ioan Alexandru l-a învins pe Andreescu Ștefan cu scorul de 6-2; 6-3.
Simplu Feminin - Ghioroaie Ilona a învins-o pe Tănasie Lavinia cu scorul de 6-2; 6-4.
Dublu masculin - Echipa Cazacu Dragoș / Chiriță Alexandru a învins echipa Manda Călin / Marinescu Alexandru cu scorul de 1-6; 6-1; 10-7.
Dublu feminin - Echipa Ghioroaie Ilona / Lazăr Ștefana a învins echipa Ogescu Claudia / Ogescu Simona cu scorul de 6-3; 6-3.
Dublu mixt - Echipa Chiriță Ioan Alexandru / Tănăsie Lavinia a învins echipa Cazacu Dragoș / Ghioroaie Ilona cu scorul de 5-7; 6-4; 10-8.

Chiriță Ioan Alexandru, în calitate de triplu campion național, a fost recompensat cu un cec în valoare de 9.000 de lei.

Urmăriți un interviu cu Cătălina Cristea, directorul turneului, AICI.

"Clubul Sportiv Satori Art dorește să mulțumească tuturor oficialităților prezente la festivitatea de premiere, celor care au contribuit la realizarea acestui Campionat Național, de la sponsori la publicul entuziast din Slobozia, doamnei director de turneu, Cătălina Cristea, de la echipa de organizare (Chițu Adrian, Manta Paul, Chițu Andreea, Celina Răceanu, Sandu Liviu), la arbitri (Horațiu Ursu, Adi Culea, Cristinel Dușa, Oana Irimescu, Adel Suliman) și copiii de mingi, dar și tuturor celor care au asigurat serviciile externe. Cu recunoștință și bucurie, ne desprindem de acest eveniment, cu speranța că vom continua să susținem și să promovăm tenisul și sportul în continuare. Felicitări tuturor sportivilor pentru performanțele lor remarcabile!", a precizat Cristian Ursu, directorul Clubului Sportiv Satori Art din Slobozia.