Copiii s-au bucurat de tenis la cea de-a 7-a ediție a proiectului Kinder Joy of Moving, la Centrul Național de Tenis din cadrul FRT

11.10.2023

Centrul Național de Tenis din cadrul Federației Române de Tenis a găzduit luni, 9 octombrie a.c., o acțiune în cadrul celei de-a 7-a ediții a proiectului Kinder Joy of Moving, la care a fost prezent și fostul mare campion Victor Hănescu, ambasadorul proiectului în România.

"După o carieră lungă și de mare succes în tenis, am continuat să practic acest sport din postura de antrenor. Din această perspectivă, am învățat cum să inspir tinerii jucatori și familiile acestora să aibă un stil de viață mai activ și, astfel, am ajuns să mă implic ca Ambasador în proiectul Kinder Joy of Moving. Consider că o atitudine pozitivă față de sport și miscare îi poate face pe copiii de astăzi să fie adulții mai buni si mai fericiți de mâine", a spus Victor Hănescu.

La eveniment au fost prezenți mai mulți copii, care au avut posibilitatea să facă schimburi de mingi chiar cu Victor și să discute cu fosta jucătoare Cătălina Cristea. Poze de la această acțiune găsiți pe pagina de facebook a FRT. 

"Kinder Joy of Moving Tennis Trophy reprezintă mult mai mult decât un simplu trofeu; este o acțiune care are la bază bucuria și care arată importanța mișcării. Sunt mândru că reprezint acest proiect în România!", a mai spus Victor Hănescu.

În urma turneelor Kinder Joy Of Moving 2023, care au avut loc la București (24-30 iunie), Brașov (15-21 iulie), Cluj-Napoca (29 iulie-4 august) și Bistrița (19-25 august), s-au calificat următorii sportivi la Mastersul International Kinder Joy of Moving: Griguță Andrei și Tudor Antonia (la categoria 10 ani), Dobrin Patrick și Ciuciu Maria, care a fost înlocuită de Covaci Stavar Maria (la categoria 12 ani).

Mastersul International Kinder Joy of Moving se va desfășura la Academia Rafael Nadal, în perioada 30 octombrie -2 noiembrie 2023. Echipa noastră va pleca în data de 29 octombrie și va fi însoțită de Doamna antrenor Griguță Geanina.