Ștefan Patrick Dobrin a câștigat proba de simplu a Mastersului International Kinder Joy of Moving 2023

07.11.2023

Ștefan Patrick Dobrin a câștigat proba de simplu a Mastersului International Kinder Joy of Moving, care s-a desfășurat la Academia Rafael Nadal, în perioada 30 octombrie - 2 noiembrie 2023.

Patrick a câștigat competiția fără să cedeze vreun set, eliminându-i pe rând pe Gambaccini Lorenzo (Italia), cu scorul de 6-2, 6-1, pe Bentner Loic (Luxemburg), cu 6-2, 6-0, pe Kwiecien' Daniel (Polonia), principalul favorit al turneului, scor 6-2, 6-0, pentru ca în finală să îl învingă pe Scaburri Filippo (Italia), cu scorul de 6-2, 6-4.

În aceeași competiție, la dublu mixt, Andrei Griguță a fost semifinalist, jucând împreună cu Nina Buchegger, din Austria, iar Covaci Stavar Maria a fost semifinalistă la simplu în turneul de consolări. 

În urma turneelor Kinder Joy Of Moving 2023, care au avut loc la București (24-30 iunie), Brașov (15-21 iulie), Cluj-Napoca (29 iulie-4 august) și Bistrița (19-25 august), s-au calificat următorii sportivi la Mastersul International Kinder Joy of MovingGriguță Andrei și Tudor Antonia (la categoria 10 ani), Dobrin Patrick și Ciuciu Maria, care a fost înlocuită de Covaci Stavar Maria (la categoria 12 ani). Echipa noastrră  a fost însoțită de Doamna antrenor Griguță Geanina.

Împreună cu Kinder Joy of Moving Tennis Trophy, tenisul devine o pasiune care implică întreaga familie și evoluează într-un sport de echipă care include diferiți jucători: copii, familii și ambasadori ai proiectului. La baza turneului există întotdeauna noțiunea de fair-play, pentru că meciurile se joacă fără arbitri, astfel încât copiii să pună în joc valorile respectului și ale onestității.

La sfârșitul zilei, este important să vă distrați, să vă faceți noi prieteni și să petreceți timp cu familia și exact aceasta este misiunea proiectului Kinder Joy of Moving Tennis Trophy, ceea ce îl face special și unic.