Sorana Cârstea, victorii în prima zi a World Tennis League, de la Abu Dhabi

22.12.2023

Sorana Cîrstea a contribuit la victoria echipei sale, Falcons, asupra echipei Hawks, din care a făcut parte și liderul mondial Iga Swiatek, cu scorul de 27-24, în prima zi la World Tennis League. Sorana Cîrstea a fost invitată în ultimul moment la competiția pe echipe care are loc, în perioada 21-24 decembrie, la Abu Dhabi.

Sorana a câștigat atât la dublu, împreună cu Elena Rybakina (Kazahstan), contra perechii Iga Swiatek/Caroline Garcia (Polonia/Franța), cât și la dublu-mixt, alături de americanul Taylor Fritz, împotriva lui Hubert Kurkacz (Polonia) și Carolinei Garcia (Franța).

World Tennis League, un super-turneu demonstrativ desfășurat la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), a început joi. Formatul World Tennis League este unul atipic pentru turneele de tenis, cei 16 jucători fiind împărțiți în patru echipe. Sorana Cîrstea face parte din echipa Falcons, alături de Elena Rybakina, Taylor Fritz și Sumit Nagal.

Sorana a fost invitată în ultimul moment la turneul din Emiratele Arabe Unite, ca urmare a retragerii canadiencei Leylah Fernandez.