AQUAVIA devine apa natural alcalină oficială a Federației Române de Tenis

02.01.2024

AQUAVIA, furnizorul de apă natural alcalină numărul 1 în România, și Federația Română de Tenis (FRT) fac echipă pentru performanțe mai bune atât pe teren, cât și în viața de zi cu zi. Acest parteneriat marchează un pas important pentru AQUAVIA în susținerea sportului și promovarea unui stil de viață sănătos.

Ca organizație responsabilă de dezvoltarea tenisului în România, FRT organizează campionate naționale, turnee ITF Pro și alte evenimente de anvergură. AQUAVIA va contribui la aceste eforturi prin asigurarea necesarului de apă de o calitate ireproșabilă, vitală pentru performanța sportivilor.

De asemenea, prin sloganul său „Fii mai alcalin!", AQUAVIA susține valori precum fair play, corectitudine și perseverență, pentru a depăși toate momentele „acide" care pot apărea la antrenamente și la meciuri.

Sezonul competițional începe cu campionate naționale, de pe 2 ianuarie 2024. Urmează o perioadă intensă, de la sfârșitul lunii aprilie până la mijlocul lui octombrie, incluzând 15 campionate naționale și 30 de turnee ITF Pro, alături de alte evenimente. În tot acest timp, sportivii vor beneficia din partea AQUAVIA de apă natural alcalină din inima Apusenilor, îmbuteliată aproape de sursă.

Prin această colaborare, AQUAVIA și FRT își propun să încurajeze performanța sportivă și să promoveze hidratarea adecvată ca parte esențială a unui stil de viață sănătos. Acest parteneriat reprezintă un angajament comun pentru excelență și pasiune în lumea sportului.

Despre AQUAVIA:

AQUAVIA este un furnizor de apă natural alcalină premium, certificată internațional pentru gust și puritate. Apa de izvor natural alcalină AQUAVIA, cu un pH unic de 9.4, este captată direct din inima Munţilor Apuseni şi îmbuteliată în forma sa naturală, la sursă, fără nicio intervenție artificială asupra compoziției sale.