Câștigătorii Campionatelor Naționale de Iarnă U11

08.01.2024

La finalul lunii decembrie, Centrul Național de Tenis din București a găzduit Campionatele Naționale Individuale de Iarnă U11.

La simplu băieți, s-a impus Patrick Ștefan Dobrin, care l-a învins în finală pe Darius Rațiu, cu scorul de 6-4, 6-2. Pe locul 3 s-a clasat Victor Alexandru Dobrescu, care a dispus în finala mică de Eric Grecu cu 6-2, 6-4.

La simplu fete, campioană a devenit Eva Maria Bulai, care a depășit-o în finală pe Ania Curuia, cu 6-3, 6-2, pe locul 3 clasându-se Natalia Maria Dicu, care a învins-o pe Natalia Gabriela Dragomir, cu 6-1, 6-0.

La dublu băieți, s-a impus perechea Victor Alexandru Dobrescu / David Valentin Goldiș, care a trecut în finală de Patrick Ștefan Dobrin / Darius Alexandru Rațiu, scor 1-6, 6-4, 10-7, locul 3 revenind cuplului Nicholas Tănasă / Darius Petrice.

La dublu fete, campioane au devenit Natalia Maria Dicu / Natalia Gabriela Dragomir, care au trecut în finală de Sofia Ioana Stoica / Ryana Iancău Deac, cu scorul 6-3, 7-6 (3), pe ultima treaptă a podiumului clasându-se echipa Katerina Petre / Alexandra Borș.