Campionatele Naționale Individuale de Iarnă U14 și-au desemnat câștigătorii

09.01.2024

Centrul Național de Tenis din cadrul FRT a găzduit, în perioada 2-8 ianuarie 2024, Campionatele Naționale Individuale de Iarnă U14.

La simplu băieți, campion a devenit Dorin Darius, care l-a învins în finală pe Albert Pipie, cu scorul de 6-1, 6-4. Locul 3 i-a revenit lui Lucas Alexandru Miloș, care a dispus în finala mică de David Ioan Arcip, cu un dublu 6-2.

La simplu fete, s-a impus Andreea Olariu, care a dispus în finală de Maria Valentina Pop, cu scorul de 7-5, 6-1, locul 3 fiind adjudecat de Alexia Maria Brabete, care a învins-o pe Veronica Cervac, în 3 seturi, 6-3, 2-6, 6-3.

La dublu băieți, titlul de campion a revenit cuplului Albert Pipie / Andrei Radu, cei doi trecând în finală de Patrick Bolduț / David Cercel, cu scorul de 6-3, 6-2. Pe cea de-a treia treaptă a podiumului s-a clasat cuplul David Arcip / Tudor Preda, care a câștigat cu 6-1, 6-3 în fața perechii Codrin Constantin Șerbănoiu / Mihnea Ștefan Tamași.

La dublu fete s-au impus Alexia Brabete / Maria Valentina Pop, care le-au învins în ultimul act al competiției pe Veronica Cervac / Andreea Olariu, cu 7-6 (5), 5-4. În finala mică, Andra Livia Marcu și Teodora Petre au trecut de Andreea Kurta / Miruna Rita Niculaes.

Directorul de turneu a fost Manuel Nicolae, iar arbitru principal Horațiu Ursu.