Clinicile Stomatologice PRODENT Dr. Gruia, partener oficial FRT

01.02.2024

Clinicile Stomatologice PRODENT Dr. Gruia se angajează să contribuie la dezvoltarea tenisului românesc, asigurând sportivilor servicii stomatologice de înaltă calitate, oferite de medici specializați și cu ajutorul celor mai moderne tehnologii digitale.

 

“Ghidați de valori comune precum viziunea de a deveni cei mai buni, munca, perseverența,  susținem sportul românesc și performanța prin asigurarea unor zâmbete sănătoase, care să încununeze victoriile sportivilor noștri.“ a declarat dr. Dan-Gabriel Gruia, fondatorul Clinicilor de Stomatologie și Implantologie Digitală PRODENT Dr. Gruia.

 

Pe lângă serviciile medicale și sprijinul oferite sportivilor de lot național pe parcursul întregului calendar competițional, Clinicile Stomatologice PRODENT Dr. Gruia vor iniția și campanii educative de îngrijire a dinților micilor sportivi, ai copiilor.

 

“Ne dorim ca prin acest parteneriat să promovăm o îngrijire corectă și permanentă a danturii, în rândul sportivilor FRT, mai ales în rândul celor de vârste mici, care au nevoie de îndrumare pentru a avea zâmbete sănătoase permanent.” a adăugat dr. Dan-Gabriel Gruia, fondatorul Clinicilor de Stomatologie Digitală și Implantologie PRODENT Dr. Gruia.

 

“Parteneriatul vizează susținerea performanței sportive a tenismenilor români, care reprezintă țara noastră pe plan internațional. Jucătorii de lot național vor avea acces la gratuități și reduceri considerabile la tratamentele stomatologice necesare pentru a-și menține sănătatea orală la un nivel optim. O sănătate dentară bună contribuie la sănătatea generală, la încrederea în sine și la starea de bine a jucătorilor.” a declarat George Cosac, Președintele Federației Române de Tenis.

 

prodent frt

 

Despre: Clinicile Stomatologice PRODENT Dr. Gruia (https://prodentdrgruia.ro/), fondate de dr. Dan-Gabriel Gruia, au sediile în  Piața Victoriei / București  și Câmpina.

Clinicile de Stomatologie și Implantologie Digitală PRODENT Dr. Gruia, cu două sedii ultracentrale în Piața Victoriei / București și Câmpina, dispun de o echipă multidisciplinară și de profesioniști cu experiență de peste 20 ani în stomatologie, specialiști în Implanturi dentare, Chirurgie orală, Ortodonție, Stomatologie Estetică, Parodontologie și de tehnologii digitale avansate (radiologie cu CT 3D, scannere intraorale, laborator digital intern cu mașini de frezat și printere 3D s.a. ), integrate, totul într-un singur loc. 

 

Pentru a beneficia de serviciile stomatologice de calitate oferite de Clinicile PRODENT Dr. Gruia, sportivii de lot national trebuie să contacteze clinica prin telefon sau email și să solicite o programare pentru o consultatie sau evaluare. Echipa de medici este pregătită să le ofere cele mai bune soluții pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului lor.

 

Serviciile oferite de clinicile stomatologice PRODENT Dr. Gruia sunt: 

·       Stomatologie Generală si Estetică

·       Implantologie dentară digitală

·       Dinți ficși în 8 ore

·       Chirurgie dentară

·       Endodonție Microscopică

·       Ortodonție

·       Parodontologie / Laser și Profilaxie

·       Radiologie digitală și  CT 3D

·       Laborator digital intern

Prodent partener FRT

 

Fondatorul clinicilor, Dr. Dan-Gabriel Gruia, activează ca medic stomatolog din octombrie 2004, odată cu absolvirea Universității de Medicina și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca (promoția 1998- 2004). Dr. Gruia deține un Atestat de Competență în Implantologia Orală, obținut în urma cursurilor efectuate la Universitatea de Medicina și Farmacie “Carol Davila” București (2009-2010) si Master in Business Administration, ASE București 2008-2009. De asemenea, el are și o certificare în Advanced Implantology, ca urmare a calificării de la New York University (SUA).

Pasionat de medicina dentară digitală și antreprenoriatul stomatologic, condus de dorința de a excela, prin competența și integritate, acesta a strâns în jurul său o echipa de medici stomatologi specialiști și a creat două clinici de stomatologie digitală și implantologie, multidisciplinare, all-in-one, ce dețin tehnologii avansate, recunoscute la nivel internațional.

 

Clinica Prodent partener FRT

 

Date de contact:

PRODENT Dr. Gruia București

 Adresă: Str. Henri Coandă, Nr. 31A, Sector 1, București

Telefon: 0771.763.640

Email: office@prodentdrgruia.ro

Program: Luni-Vineri: 10.00 -19.00

Website: https://prodentdrgruia.ro/

 

Prodent Dr. Gruia Câmpina

Adresă: Bd. Carol I, nr. 64, Bl. 17B, Parter, Câmpina, PH

Telefon: 0244.375.240 / 0787.604.200 / 0787.876.270

Email: office.campina@prodentdrgruia.ro

Program: Luni-Vineri: 9.00-19.00

Website: https://prodentdrgruia.ro/