Natalia Dragomir și David Goldiș sunt câștigătorii Cupei Centana U12 ani de la Bistrița

06.02.2024

Circuitul National FRT U12 - Cupa Centana editia a VI-a a strans la start jucatori din toate colturile tarii, dar si proaspetii campioni nationali de iarna la probele de dublu la categoria 12 ani, care de altfel sunt si campionii acestei editii organizate de GS TennisClub Bistrita: Natalia DRAGOMIR (CS Dinamo București) si David GOLDIȘ (Tenis Club Stănică Craiova).

La fete, Natalia DRAGOMIR, principala favorita a competitiei, a reusit "dubla", castigand atat la proba de simplu cat si la proba dublu. In finala de simplu a trecut chiar de partenera ei de dublu, Ryana IANCAU DEAC, cap de serie nr. 3, cu scorul de 6-2, 6-1.

In finala de dublu perechea Natalia DRAGOMIR/Ryana IANCAU DEAC, cap de serie nr. 1, a trecut de perechea Alexandra BORS/Sofia STOICA, cap de serie nr. 3, cu scorul de 6-1, 6-1.

La baieti, David GOLDIS, al doilea favorit al competitiei in proba de simplu, a trecut in finala de Nicholas TANASA, cap de serie nr. 3, cu scorul de 6-1, 6-1.

La dublu, principalii favoriti ai competitiei, Darius PETRICE/Nicholas TANASA, au invins perechea Nicolas MIHAILESCU/William VASII, cap de serie nr. 2, cu scorul de 6-3, 6-1.

GS TennisClub Bistrita, organizatorul competitiei, multumeste sponsorului principal - CENTANA, care a fost alaturi si la aceasta editie cu nr. 6.

Pentru mai multe rezultate va rugam sa accesati urmatorul link.