KINOMED, partener oficial FRT

16.02.2024

Federația Română de Tenis anunță continuarea parteneriatului multianual cu KINOMED, clinica medicală de recuperare ortopedica și sportivă,, ducând mai departe rolul de promotor oficial al sportului alb în Romania. Continuarea parteneriatului cu KINOMED este un pas important în strategia noastră de a creste nivelul de performanță al tenisului românesc. Suntem încântați să colaborăm cu KINOMED, unul dintre cei mai importanți jucători din zona medicală de recuperare și reabilitare ortopedică, neurologică și sportivă. 

 

 

Prin acest parteneriat, sportivii de lot național pot beneficia de servicii medicale de recuperare în mod gratuit, prin suport al Federației Române de Tenis și KINOMED. 

 

Mai multe detalii despre cum poți beneficia de serviciile de recuperare medicala prin parteneriatul FRT și KINOMED, la telefon 031 405 52 22 sau pe www.KINOMED.ro

 

Programările se pot face la telefon sau online pe kinomed.ro. Trebuie doar să comunici numele complet și că ești sportiv de lot național, iar urmare unei verificări rapide, KINOMED te așteaptă in vizită. 

 

Kinomed FRT

 

KINOMED este unul dintre centrele fanion în recuperarea și reabilitarea sportivilor de înaltă performanță, cu peste 7.000 de pacienți tratați și +20.000 de terapii efectuate cu succes. Coordonat de o echipa medicală supra-specializată, cu înaltă pregătire și cu o vastă cazuistică, KINOMED este pionier al recuperării și reabilitării ortopedice, neurologice și sportive bazat pe biomecanică reabilitării. KINOMED oferă tuturor pacienților săi servicii medicale aliniate la standardele internaționale.