Biletele pentru turneul ATP 250 Țiriac Open din 14 - 21 aprilie 2024, disponibile către achiziție începând cu data de 21 februarie

21.02.2024

Turneul internațional de tenis ATP 250 „Țiriac Open”, dotat cu premii în valoare totală de 580.000 de euro, va avea loc în perioada 14-21 aprilie 2024 la București. Cel mai longeviv eveniment sportiv din România și totodată singurul turneu de tenis ATP 250 organizat în țara noastră se va desfășura în incinta “Bazei Sportive Năstase/Marica”. Meciurile vor avea loc în aer liber, pe zgură, iar biletele de acces se pun în vânzare începând cu data de 21 februarie 2024.

 

După 8 ani de absență în România, turneul revine în forță cu ediția numărul 25.

 

Tenisul se întoarce acasă. De data aceasta va rămâne în România. Ani de zile am așteptat momentul acesta, mă bucur că a sosit. Vă așteptăm pe toți la turneu”, a declarat Ion Țiriac.

 

Biletele, disponibile exclusiv în mediul online, vor putea fi procurate prin intermediul platformei www.entertix.ro. Organizatorii turneului încurajează publicul să-și asigure locurile în avans, pentru a nu rata oportunitatea de a lua parte la acest turneu de tenis de mare anvergură.

 

Ne-am pregătit cu atenție și dedicare pentru ca turneul ATP 250 Țiriac Open, care revine la București după o lungă pauză, să fie o experiență memorabilă și autentică pentru fanii acestui sport. ÎI asigurăm pe toți cei care vor lua parte la această competiție că vor fi martorii unui spectacol de nivel internațional”, a adăugat Cosmin Hodor, directorul turneului.

 

Spectatorii vor putea achiziționa bilete valabile pentru o zi de turneu, care le vor permite accesul la toate meciurile programate în ziua respectivă. Acestea vor include accesul atât la meciurile de pe terenul central, cât și la cele de pe terenurile secundare, oferind astfel pasionaților de tenis șansa de a se bucura de o atmosferă competițională intensă.

 

 

În cazul în care un meci este amânat sau continuat în ziua următoare, posesorii de bilete din ziua anterioară nu vor avea acces garantat, acestea fiind valabile doar pentru meciurile din ziua achiziționării lor inițiale.

 

Pentru ziua de calificări, duminică - 14 aprilie, intrarea va fi liberă, în limita a 2,500 de locuri disponibile, strict în bază de rezervare prealabilă realizată pe site-ul entertix.ro. Accesul spectatorilor în tribunele de la Baza Sportivă „Năstase/Marica” se va face din strada Intrarea Cerceilor, numărul 10.  

 

Copiii cu vârsta de până în 5 ani au acces gratuit în baza sportivă de duminica 14 aprilie, până joi 18 aprilie, exceptând terenul central. iii cu vârste pânâ în 14 ani legitimați la cluburile sportive afiliate Federației Române de Tenis beneficiază de acces gratuit, în baza legitimației anuale vizate.

Programul meciurilor din cadrul turneului ATP 250 Țiriac Open:

Duminică 14 aprilie, cu începere de la ora 11:00.  

·         meciuri de calificare pentru tabloul principal de simplu.

·         Intrarea liberă în bază de rezervare prealabilă.

Luni 15 aprilie, cu începere de la ora 11:00.  

·         Meciuri de calificare pentru tabloul principal de simplu și primul tur de meciuri de pe tabloul principal de simplu.

·         Preț bilet: începând de la 50 de lei.  

Marţi 16 aprilie, cu începere de la ora 11:00.

·         Primul tur de meciuri de pe tabloul principal de simplu și primul tur de meciuri de pe tabloul principal de dublu.

·         Preț bilet: începând de la 50 de lei.

Miercuri 17 aprilie și joi 18 aprilie cu începere de la ora 11:00.

·         Al doilea tur de meciuri de pe tabloul principal de simplu și primul și al doilea tur de meciuri de pe tabloul principal de dublu.

·         Preț bilet miercuri: începând de la 50 de lei; Preț bilet joi: începând de la 75 de lei.

Vineri 19 aprilie și sâmbătă 20 aprilie cu începere de la ora 11:00.

·         Meciuri din sferturi de finală la simplu și o semi-finală de dublu.

·         Preț bilet vineri: începând de la 100 de lei; Preț bilet sâmbătă: începând de la 150 de lei.

Duminică 21 aprilie, cu începere de la ora 12:00.  

·         Finala de dublu, urmată de finala de simplu nu mai devreme de ora 15:00.  

·         Preț bilet: începând de la 150 de lei.

Câștigătorul turneului de tenis ATP 250 va primi 250 de puncte ATP, competiția atrăgând astfel un tablou de jucători de top, din primii 100 în clasamentul ATP.

 

Denis Shapovalov, deținător al locului 10 ATP în 2020, va fi unul dintre jucătorii de top prezenți la turneul de la București, imaginea lui fiind inclusă în materialele de comunicare ale competiției.

 

Numele celorlalți jucători de tenis prezenți pe tabloul principal de simplu urmeaza să fie comunicate în perioada imediat următoare.

 

Paginile oficiale de social media ale turneului ATP 250 Țiriac Open:

 

https://instagram.com/atp250tiriacopen

 

https://www.youtube.com/@TiriacOpen

 

https://www.tiktok.com/@atp.tiriac.open

 

https://www.facebook.com/TiriacOpen

 

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor Superbet, Allianz-Țiriac, Dedeman, Emirates, Regina Maria, Aqua Carpatica, Decathlon, Fratelli Group și Fundația Țiriac.

 

Partenerii media ai evenimentului care vor asigura transmisiile TV în exclusivitate și transmisiile radio sunt Digi Sport, Prima TV și Radio Kiss FM.