FRT și AQUAVIA: Un parteneriat pentru performanță și hidratare!

02.03.2024

Suntem bucuroși să anunțăm extinderea parteneriatului cu AQUAVIA, furnizorul de apă natural alcalină numărul 1 în România. Federația Română de Tenis (FRT) și AQUAVIA stabilesc un parteneriat strategic prin care Circuitului Național FRT Categoria A devine: Circuitul Național AQUAVIA.

 

Trofee cu design personalizat

Cu implicarea AQUAVIA, FRT oferă trofee pentru toate turneele de Categorie A a Circuitului Național.

 

Hidratare

AQUAVIA va asigura hidratarea pe tot parcursul Circuitului Național, oferind sportivilor apa natural alcalină de care au nevoie pentru a performa la cel mai înalt nivel.

 

 

Premii pentru finaliști

AQUAVIA va oferi premii speciale pentru finaliștii turneelor de Categorie A.

 

Acest parteneriat reprezintă o dovadă a angajamentului FRT de a oferi sportivilor români o experiență optimă și de a promova un stil de viață sănătos. Colaborarea cu AQUAVIA va contribui semnificativ la succesul Circuitului Național și la creșterea vizibilității tenisului românesc.

 

Despre AQUAVIA:

AQUAVIA este un furnizor de apă natural alcalină premium, certificată internațional pentru gust și puritate. Apa de izvor natural alcalină AQUAVIA, cu un pH unic de 9.4, este captată direct din inima Munților Apuseni și îmbuteliată în forma sa naturală, la sursă, fără nicio intervenție artificială asupra compoziției sale.

 

Prin sloganul său „Fii mai alcalin!", AQUAVIA susține valori precum fair play, corectitudine și perseverență, pentru a depăși toate momentele „acide" care pot apărea la antrenamente și la meciuri.