Înscrieri pentru turneul Tennis Europe U12, Foundation Cristiana Malama Trophy by Tenis Con, care va avea loc la Slobozia

11.03.2024

Fundația Malama Cristiana Cosmina anunță înscrierile pentru turneul Tennis Europe U12, categoria 2: Foundation Cristiana Malama Trophy by Tenis Con, care va avea loc la Slobozia, județul Ialomița, în perioada 22-28 aprilie 2024.

"Acest eveniment marchează o etapă importantă pentru tenisul din județul Ialomița, fiind primul turneu clasificat în Calendarul Tennis Europe Junior organizat în zonă. Ne mândrim cu această realizare și sperăm că va contribui la promovarea tenisului U12 la nivel european", a precizat Ștefan Alexandru, președinte Tenis Con Slobozia.

Jucătorii care vor participa la turneu vor avea parte de o competiție de top pe terenurile Tenis Con Slobozia, organizatorii pregătind premii și vouchere în valoare totală de 4.000 €, precum și o serie de surprize pentru a le oferi o experiență de neuitat.

Fundația Malama Cristiana Cosmina și Tenis Con Slobozia sunt dedicate promovării tenisului U12 la nivel european, susținând cu tărie importanța sportului pentru tineri și dorind să le ofere oportunitatea de a se dezvolta și de a-și perfecționa abilitățile în competiții de nivel înalt.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la Slobozia!