Monica Iliescu, Eva Maria Bulai, Laurențiu Badea și Jan Patrick Sinescu, câștigători în turnee Tennis Europe

02.04.2024

Sportivii din România au reușit, și la finalul lunii martie 2024, să obțină rezultate notabile în turnee Tennis Europe disputate în Europa.

Astfel, Laurențiu Badea și Jan Patrick Sinescu au devenit campioni la dublu la Kvarner Open 2024, în Croația, Laurențiu terminând pe locul 3 în proba de simplu.

La fete, Eva Maria Bulai a fost finalistă la simplu (a pierdut cu Simona Novakova, din Slovacia, jucătoare venită din calificări) și a ieșit campioană la dublu, alături de Ildana Zaripova la turneul Memorijal Slavoj Greblo, de Categoria 1 din Croația.

Monica Iliescu a câștigat în premieră o competiție de dublu, alături de bulgaroaica Simona Popova, turneul Herodotu U12 de la Larnaca (Cipru). La simplu a ajuns în sferturile de finală, după ce a câștigat grupa cu 3 victorii contra unor adversare din Moldova, Cipru și Ucraina, pierzând în sferturi chiar contra colegei de la dublu, o fată cu un an mai mare, Monica împlinind 11 ani chiar în timpul turneului, fiind singura sportivă de această vârstă ajunsă printre primele 8.

Tuturor, felicitări!