Premium Trophy Câmpina – turneu internațional de tenis organizat în circuitul Tennis Europe

23.05.2024

La finele lunii mai, municipiul Câmpina va găzdui turneul de tenis „Premium Trophy Câmpina by TennisShop" ediția 2024, eveniment organizat cu ajutorul sponsorului principal Dumar Construct Prefabricate (https://www.dumarconstruct.ro/). De data aceasta, turneul se mândrește cu prezență internațională. Înscrierile, încheiate la finalul lunii aprilie, au fost deschise nu doar jucătorilor din România, iar turneul s-a bucurat de o atenție sporită din partea a peste 100 de jucători români și străini.

Premium Trophy Câmpina, ediția 2024, se va organiza perioada 25 mai - 2 iunie, turneul fiind divizat într-o perioadă de 3 zile de calificări (25 - 27 mai) și jocurile din cadrul tabloului principal (27 mai - 2 iunie). Turneul este dedicat jucătorilor de sex masculin și feminin de nivel U16, atât pentru meciuri de simplu, cât și pentru meciuri de dublu. Ca urmare a înscrierilor, vor participa 120 de jucători din 18 țări; majoritatea participanților sunt din România, însă vor fi jucători și din Bulgaria, Ungaria, Ucraina, Belarus, Suedia, Anglia, Franța, Grecia, Italia, Cipru, Austria, Spania, Republica Moldova, Israel, Canada și SUA.

Organizatorii promit o atmosferă excelentă pentru iubitorii de tenis, cu standuri care vor avea de vânzare articole sportive și diverse produse românești, o zonă special amenajată pentru relaxare între meciuri, dar și o petrecere pentru jucători, cu premii speciale. Iar la final, finaliștii și câștigătorii Premium Trophy Câmpina vor primi diplome, cupe și medalii pentru performanța minunată din întregul turneu!

Porțile sunt deschise, desigur, și însoțitorilor jucătorilor, dar și spectatorilor pasionați de acest sport sau curioși să îl descopere. Astfel, câmpinenii sunt invitați să se bucure de magia sportului alb, urmărind cu interes fiecare punct câștigat pe terenurile de zgură. Jucătorii vor aprecia, cu siguranță, suportul oferit!

Turneul internațional „Premium Trophy Câmpina" este găzduit de baza sportivă Premium Tenis Club din Câmpina, Str. Nicolae Grigorescu nr. 17. Acesta este organizat cu sprijinul sponsorului principal, Dumar Construct Prefabricate, și al partenerilor: Lemet, TennisShop, Hotel Club Seva, Rebtic, Filsam.