Curs de perfectionare pentru antrenori

03.11.2010

Federatia Romana de Tenis in colaborare cu Centrul National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor organizeaza in data de 13 noiembrie 2010 un Curs de perfectionare a antrenorilor. Cursul se va desfasura in Sala Centrului National de Tenis din Bucuresti, str. Pierre de Coubertin nr 11.

Programul final al cursului de perfectionare

Tematica cursului vizeaza prezentarea unor aspecte de actualitate din pregatirea unui sportiv, atat din punct de vedere tehnico-tactic, fizic, mental, cat si al trecerii in diferite etape de dezvoltare, de la primele momente petrecute pe terenul de tenis si pana la nivelul performantial atins de junior si seniori.

Ca si noutate in desfasurarea Cursului de Perfectionare, majoritatea temelor vor fi prezentate de catre membrii Colegiului de Antrenori si vor avea caracter practic cu demonstratii pe terenul de tenis.
In a doua parte a cursului se va da posibilitatea unui antrenor de tenis, preparator fizic, psiholog, nutritionist etc de a prezenta o tema, la alegerea lui, cu caracter practic ce include si o demonstratie pe terenul de tenis. Antrenorii interesati de a isi impartasi experienta sunt rugati a trimite solicitarea pana cel tarziu la data de 11.11.2010 la adresa de email opopescu@frt.ro.

Pentru a putea participa la Cursul de perfectionare cluburile sportive sunt rugate a isi trimite intentia de participare prin delegarea nominala a antrenorilor / instructorilor / preparatorilor fizici / colaboratorilor ce isi desfasoara activitatea in cadrul clubului pana la data de 11 noiembrie orele 16 la adresa de email opopescu@frt.ro sau fax 021-324.53.29. Numarul persoanelor desemnate nu este limitat.

Orice alta persoana interesata de a participa trebuie sa isi trimita intentia de participare in mod indvidual pana la data mentionata la aceleasi date de contact. Acest paragraf se refera in special la antrenorii si specialistii pe diferite segmente ce nu isi desfasoara activitatea intr-o structura sportiva afiliata la FRT, precum si parintilor de sportivi sau a altor persoane interesate de acest curs.

Pentru a putea organiza cursul in cele mai bune conditii, in special la nivelul aranjarii spatiului de desfasurare a demonstratiilor practice (scaune, locatie, aranjarea salii) toti participantii sunt rugati a completa formularul de participare si a-l trimite pana la datele mentionate.

FRT va inainta lista nominala a participantilor catre Centrul National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor in urma careia se vor elibera Certificate de Perfectionare necesare antrenorilor eligibili in vederea obtinerii unei  categorii superioare. Acestea se vor putea ridica ulterior in urma achitarii unei taxe in valoare de 20 lei de la sediul Centrului National de Formare si Perfectioare a Antrenorilor din cadrul Complexului Lia Manoliu.

De asemenea, va aducem la cunostinta ca antrenorii participanti la aceste actiuni ale Federatiei Romane de Tenis vor avea prioritate in vederea solicitarii statutului de antrenor oficial la turnee internationale fata de ceilalti antrenori. Participarea la acest curs este gratuita.

Desfasuratorului Cursului de perfectionare a antrenorilor poate fi accesat aici.
Formularul de participare din partea cluburilor sportive poate fi descarcat de aici.
Formularul de participare a tutoror persoanelor interesate poate fi descarcat de aici.