Nominalizari in echipa oficiala a turneelor din cadrul calendarului Tennis Europe

Arhiva FRT

Pentru turneele Tennis Europe nu se vor mai face nominalizari din oficiu pentru echipa oficiala pentru cei care nu trimit solicitarea de a fi nominalizati, pierzandu-se astfel aceste drepturi. Toti sportivii care doresc sa obtina acest statut trebuie sa trimita in mod obligatoriu pe email la adresele amlendea@frt.ro (Andrei MLENDEA) și gmoraru@frt.ro (Gabriel MORARU) solicitarea de a fi nominalizat in echipa oficiala, precum si cine ii insoteste, pentru a putea nominalizat antrenorul oficial.

Toate solicitarile trebuie trimise FRT pana in ziua de marti orele 16, cu patru saptamani inainte de inceperea competitiei, zi ce corespunde cu entry deadline-ul fiecarui turneu Tennis Europe. Trimiterea solicitarilor de nominalizare in echipa oficiala cu patru saptamani inainte sunt proceduri oficiale reglementate de catre Tennis Europe, de aceea toti sportivii si antrenorii sunt rugati a trimite aceste solicitari pentru a putea fi nominalizati.

Desemnarea componentilor echipelor oficiale se va face in functie de ordinea sportivilor pe listele de acceptare, dar numai a celor ce trimit solicitarea catre FRT conform procedurii precizate, iar dintre ei prioritate avand cei care vor preciza clar turneul la care vor participa.