Sanse suplimentare pentru jucatorii romani la turneul international din saptamana lui 2 mai de la Medias

Arhiva FRT

Directorul turneului 35-th Sibiu-SEN Junior ITF Tournament U18, Dl. Tudorel SANDU,1a decis, in colaborare cu FRT si in conformitate cu regulamentul de desfasurare al turneelor ITF Juniors pana la 18 ani, sa ofere unele din Wild Card-urile pe care le are la dispozitie acelor jucatori romani, inscrisi sau nu la acest turneu, care vor participa si isi vor castiga acest drept la pre-calificarile ce se vor desfasura dupa cum urmeaza:
- Inscrierile se vor face personal de catre jucatori in data de 29/04/2011 in intervalul de timp 13:00 - 14:00;
- Meciurile precalificarilor vor incepe vineri, 29 aprilie, imediat dupa terminarea inscrierilor si dupa tragerea la sorti, nu inainte de orele 15:00
- Precalificarile vor fi punctate in clasamentele nationale ca un turneu de categoria a 2-a
- Pot participa acei jucatori care indeplinesc conditiile de virsta conform regulamentului si care au IPIN valid indiferent daca sint inscrisi sau nu prin ITF la acest turneu(cu exceptia celor care au facut deja retragere medicala) si a celor care nu vor fi deja acceptati pentru calificari la momentul de ‘freeze dead-line’ adica Miercuri 27/04/2011 14:00 GMT.
- Jucatorii care nu au platit pentru 2011 ‘IPIN on line services’ vor plati la inscriere acea taxa anuala catre ITF prin directorul de turneu si cu colaborarea arbitrului principal.
- La tragerea la sorti se vor forma atitea sectiuni cite WC-uri va avea directorul de turneu la dispozitie (minim 2).
- Favoritii se vor stabili in conformitate cu clasamentul ITF din 25/04/2011 si cu clasamentul FRT de la aceeasi data, prioritate avind clasamentul ITF.
- La incheierea turneului de precalificari se vor stabili cei care si-au capatat dreptul de a obtine WC de la directorul de turneu pentru calificari.
- In cazul in care un jucator va cistiga dreptul de a fi WC in calificari dar, datorita unor retrageri de ultim moment, dupa ‘freeze dead-line’, acel jucator va deveni direct acceptat in calificarile turneului dar va beneficia de punctele FRT obtinute prin participarea si rezultatele turneului de precalificari(categoria 2); locul lui pentru un WC al directorului de turneu va fi luat de catre unul din semifinalistii turneului de precalificari in conformitate cu regulamentul ITF cu privire la selectarea Lucky Loser-ilor.

Aceste pre-calificari se vor desfasura in conformitate cu regulamentele ITF si FRT.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa va adresati Dlui Director de turneu, Tudorel SANDU.