Invitatie speciala – “Inner Game of Tennis”

Arhiva FRT

Va invitam in ziua de joi 26 mai 2011 incepand cu ora 19:00 la Centrul National de Tenis din Bucuresti, Str Pierre de Coubertin nr 11, pentru a participa la o demonstratie practica de predare a tenisului in maniera “Inner Game” dezvoltata de Tim Gallwey.

Inner Game este un program revolutionar de depasire a neincrederii, a nervozitatii si a lipsei de focus care pot impiedica un jucator sa castige. Demonstratia va include 3 etape:
1. lucru cu o persoana care nu a mai practicat tenisul;
2. imbunatatirea unui comportament;
3. tenis pentru sportivii de performanta.

Tim Gallwey este parintele spiritual al coaching-ului. In acelasi timp, Tim este un autor important de carti psihologice, domeniu in care si-a adus un aport semnificativ, prin metodele revolutionare pe care le-a promovat. Timp de 30 de ani a introdus metoda 'The Inner Game' (Jocul interior)  in cadrul corporatiilor, cu scopul de a gasi modalitati mai bune de a face fata schimbarii.

Cele mai bune carti ale sale, care poarta numele 'The Inner Game' au dat nastere unei noi metodologii in coaching si au contribuit la dezvoltarea excelentei personale si profesionale intr-o varietate de domenii, precum sport, afaceri, sanatate, educatie si multe altele. Cartile sale i-au inspirat pe ceilalti sa realizeze ca intr-adevar exista acest 'Inner game', care poarta cheia catre 'jocul exterior al vietilor lor'.

La inceputul anilor ’70, Tim Gallwey a inceput sa scrie iar printre cartile sale se numara 'The Inner Game of Tennis', 'The Inner Game of Golf', 'The Inner Game of Music', 'Inner Skiing' si 'The Inner Game of Work'.

Cea mai cunoscuta carte a sa, 'The Inner Game of Tennis', s-a vandut in peste un milion de exemplare in toata lumea.

Pentru a putea participa la aceasta demonstratie practica cluburile sportive sunt rugate a-si trimite intentia de participare prin delegarea nominala a antrenorilor / instructorilor / preparatorilor fizici / colaboratorilor ce isi desfasoara activitatea in cadrul clubului pana la data de miercuri 25 mai 2011 la adresa de email opopescu@frt.ro sau fax 021-324.53.29. Numarul persoanelor desemnate nu este limitat.

Orice alta persoana interesata de a participa trebuie sa isi trimita intentia de participare in mod indvidual pana la data mentionata la aceleasi date de contact. Acest paragraf se refera in special la antrenorii si specialistii pe diferite segmente ce nu isi desfasoara activitatea intr-o structura sportiva afiliata la FRT, precum si parintilor de sportivi sau a altor persoane interesate de acest curs.

Pentru a putea organiza cursul in cele mai bune conditii, in special la nivelul aranjarii spatiului de desfasurare a demonstratiei practice toti participantii sunt rugati a trimite pana la data mentionata intentia de participare. Sunteti rugati a trimite intentia de participare numai in cazul in care veti dori sa participati.
Taxa de participare: 100 de lei (TVA inclus)
Pentru orice alte detalii cu privire la acest curs sunteti rugati a lua legatura cu Ovidiu Popescu, email: opopescu@frt.ro sau telefon: 0756161623.