Federatia Romana de Tenis lanseaza cartea “Tenisul - metodologia instruirii”

Arhiva FRT

Invitatie Federatia Romana de Tenis lanseaza, joi, 24 noiembrie, ora 18, cartea “Tenisul - metodologia instruirii”. Evenimentul va avea loc la libraria Diverta, din Mall-ul Baneasa Shopping City. Printre invitati se numara doamna Doina Melinte, Presedintele Autoritatii Nationale pentru Tineret si Sport, noul capitan nejucator al echipei de Cupa Davis si totodata Vicepresedinte al FRT, domnul Ciprian Porumb, antrenori, presedinti de cluburi si oficiali din cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Lucrarea, realizata de Editura CASA, il are ca autor pe Richard Schonborn si trateaza teoria moderna a antrenamentului, insusirea si perfectionarea tenisului.

“Punerea la dispozitie a acestei carti traduse in limba romana este un nou proiect menit sa sustina activitatea Federatiei Romane de Tenis, oferind un ajutor util atat antrenorilor, cat si expertilor sau iubitorilor de tenis”, a declarat Ruxandra Dragomir, Presedintele FRT.

Richard Schonborn a fost, timp de peste 26 de ani, antrenor sef al Asociatiei Germane de Tenis, antrenor de Cupa Davis si Cupa Federatiei, precum si antrenor al Centrului National de Performanta al Asociatiei germane de tenis de la Hanovra. Fondator si presedinte al Colegiului Antrenorilor, Schonborn s-a ocupat de pregatirea multor sportivi germani de performanta, fiind raspunzator si de pregatirea celebrilor jucatori de tenis Boris Becker si Steffi Graf, pana la varsta de 15 ani.

Jurnalistii interesati sunt rugati sa isi confirme participarea.

Biroul de presa al Federatiei Romane de Tenis
Persoana de contact
Razvan Bucuroiu
Tel: 0756 161 636
e-mail: rbucuroiu@frt.ro