Noi facilitati online pentru jucatori si cluburi

Arhiva FRT

Jucatorii si cluburile beneficiaza de acum de noi facilitati online pe site-ul Federatiei Romane de Tenis:

1. Inscrieri online: incepand cu data de 7 aprilie 2012, toti jucatorii vor avea posibilitatea sa se inscrie online la turneele nationale din calendarul FRT prin  intermediul website-ului www.frt.ro

Pentru a face acest lucru trebuie obligatoriu ca fiecare jucator sa-si creeze un cont personal pe site. Avand in vedere faptul ca username-ul va fi adresa de email, nu se pot crea mai multe conturi pentru jucatori folosind aceeasi adresa de email! Procedura de creare a contului, poate fi consultata aici.

Pana la sfarsitul anului 2012 va mai fi posibila si inscrierea prin fax sau email, folosind formularele speciale puse la dispozitie pe www.frt.ro. Inscrierea prin fax sau email va fi posibilia in ultima zi de inscriere doar pana la orele 16:00; dupa aceasta ora, in ultima zi de inscrieri se vor mai putea face inscrieri doar online!

Procedura de logare in cont
Procedura de inscriere la un turneu national FRT
Procedura de retragere de la un turneu national FRT
Procedura de schimbare a adresei de email
Procedura de schimbare a parolei

2. Legitimari online: incepand cu data de 7 aprilie 2012 jucatorii care doresc sa se legitimeze la FRT o vor putea face si online. Dupa parcurgerea pasilor necesari va fi nevoie sa astepte aprobarea din partea clubului unde vor sa se legitimeze si apoi aprobarea FRT. Dupa ce s-a primit si aprobarea FRT isi pot administra singuri contul si pot folosi sistemul de inscrieri online la turneele nationale din calendarul FRT.

Cluburile trebuie sa solicite FRT date de logare pe site-ul FRT. Dupa logarea in cont au posibilitatea de aprobare a unei legitimari online dupa ce verfica documentele incarcate de jucatori.

Cei care intampina orice fel problema sunt rugati sa trimita un mail cu o descriere detaliata la admin@frt.ro!

Nota: jucatorii care nu si-au facut cont si s-au inscris la un moment dat prin fax sau prin email (in anul 2012) este posibil sa primeasca un mesaj ca CNP este deja in sistem. In acest caz trebuie sa completeze fisierul care poate fi descarcat de aici. Fisierul completat se trimite pe email la adresa admin@frt.ro cu rugamintea de a li se crea contul. Detaliile de logare vor fi trimise pe email fiecarui jucator.