AnunČ› important - Comisia pentru modernizarea Statutului FRT

31.07.2014

La ultima Adunare Generala a FRT din 30 Aprilie 2014, s-a stabilit infiintarea Comisiei pentru modernizarea statutului FRT si s-a votat componenta ei (Marius Vecerdea - Presedinte, Ion Tupa, Dumitru Haradau, Marin Stanica, Tudorel Sandu si Mihai Zacopceanu - membrii comisiei).

In data de 23 Iulie 2014, Comisia pentru modernizarea Statutului FRT, s-a intrunit la Centrul National pentru a stabili un plan de lucru pe termen lung, cu urmatorul obiectiv principal:  toti reprezentantii membrilor afiliati FRT sa fie informati si apoi sa fie implicati activ la modernizarea statutului FRT in concordanta cu legile Guvernului Romaniei si totodata sa stabilim care sunt legile altor statute ale federatiilor de tenis europene care se potrivesc pentru implementare in statutul FRT, astfel ca la Adunarea Generala a FRT din 2015 sa se voteze in cunostinta de cauza si cu experienta unei dezbateri active de lunga durata (cateva luni, nu doar de cateva ore la Adunarea Generala).

Astfel Comisia pentru modernizarea Statutului FRT a stabilit urmatorul plan:

1. Comisia solicita propuneri cluburilor (23-29 Iulie 2014), pe cale electronica (e-mail).
2. Termen de primire a solicitarilor din partea membrilor afiliati FRT. (29 Iulie - 29 August)
3. Comisia analizeaza propunerile (29 August - 6 Septembrie)
4. Comisia se intruneste si dezbate propunerile membrilor afiliati. Sedinta este deschisa oricarui reprezentant al unui membru afiliat FRT (6-7 Septembrie 2014 la Brasov). Ora si locatia exacta va fi stabilita si postata pe site-ul FRT cu cel putin 7 zile inainte.
5. Transmiterea proiectului de modernizare a Statutului FRT in forma bruta si solicitarea de "feed-back" in vederea unor noi modificari. (8 Septembrie 2014).
6. Termen de primire a altor solicitari (8 Septembrie - 22 Septembrie 2014)
7. Comisia analizeaza noile propuneri. (22-29 Septembrie 2014)
8. Comisia se intruneste si dezbate proiectul in vederea formei finale. Solicitarea unui jurist din partea FRT sau MTS. Sedinta este deschisa oricarui reprezentant al unui membru afiliat FRT. (29 Septembrie 2014 la Bucuresti). Ora si locatia exacta se va posta pe site-ul FRT cu cel putin 7 zile inainte.
9. Transmiterea proiectului de modernizare a Statutului in forma finala, catre Comitetul Director al FRT in vederea obtinerii avizului MTS ( 6 Octombrie 2014)
10. Obtinerea avizului MTS ( 6 Octombrie 2014 - 1 Decembrie 2014)
11. Introducerea pe ordinea de zi a Adunari Generale Anuale a FRT din 2015 in vederea votului final.

Precizam ca tot acest plan va fi transmis catre toti membrii afiliati FRT prin adresele de email din baza de data a FRT si va fi postat pe site-ul FRT (www.frt.ro).

Pentru alte intrebari va rugam sa va adresati presedintelui comisiei, domnul Marius Vecerdea la adresa: mariustenis@yahoo.com sau la telefon 0743-641575.

Va multumim,

Marius Vecerdea
Presedinte - Comisia pentru modernizarea Statutului FRT