Bilete pentru meciul Romania - Suedia

22.08.2014

Biletele pentru întâlnirea România – Suedia, contând pentru play-off turului 1 al Grupei I, Zona Euro/Africană din cadrul Cupei Davis, vor fi disponibile pe site-ul www.eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere începând de astăzi, 22 august 2014, iar la casa de bilete de la Arenele BNR, în săptămâna competiţiei.

Preţul unui bilet în tribună este de 35 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri- 12.09, sâmbătă- 13.09 şi duminică- 14.09) este de 80 de lei.

Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul unui bilet în tribună este de 20 de lei pe zi, iar abonamentul este 50 de lei. Pentru această categorie, accesul în arenă se va face pe baza biletului achiziţionat şi a actului doveditor (legimaţie, carnet).

Pentru loje, preţul unui bilet este de 100 de lei pe zi, al unui abonament este de 200 lei, iar un abonament pentru o lojă întreagă (toate locurile din lojă pentru toate cele trei zile) este de 150 de lei/loc. Lojele au locuri de 6, 7, 8 şi respectiv 9 locuri.

Biletul şi abonamentul oferă accesul la toate meciurile disputate pe terenul central al Arenelor BNR.

Întâlnirea dintre România şi Suedia va avea loc în în perioada 12-14 septembrie 2014, pe Arena Centrală din cadrul complexului Arenele BNR din Bucureşti. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, iar duminică celelalte două meciuri de simplu. 

Vă aşteptăm să fim împreună alături de echipa României!

HAI ROMÂNIA!