Cupa Davis: Adrian Ungur – Christian Lindell, primul meci al întâlnirii România - Suedia

11.09.2014

Joi, la Arenele BNR, a avut loc tragerea la sorți a celor cinci meciuri ale întâlnirii de Cupa Davis România - Suedia. Partida contează pentru Play-Off turul 1, Grupa I, Zona Euro-Africană și va avea loc în perioada 12-14 septembrie 2014, la Arenele BNR din București.

Programul meciurilor este următorul:

Vineri, 12 septembrie 2014, ora 11:30
Adrian Ungur – Christian Lindell
Marius Copil – Elias Ymer
Sâmbătă, 13 septembrie 2014, ora 13:00
Horia Tecău/Florin Mergea – Isak Arvidsson/Johan Brunstrom
Duminică, 14 septembrie 2014, ora 11:30
Adrian Ungur – Elias Ymer 
Marius Copil – Christian Lindell

Declarații:

Echipa României

Andrei Pavel: Sunt mulțumit de tragerea la sorț și sunt convins că Adi va aduce primul punct pentru România, iar Marius o să-l completeze. Meciul începe la 11.30 deci nu pot spune că tribunele vor fi pline, însa îmi doresc foarte mult asta.

Marius Copil: Eu mereu vin la Cupa Davis și fac tot ce-mi stă în putință pentru a aduce puncte României.

Florin Mergea: Emoții sunt mereu, dar sunt sigur că totul va fi bine sâmbătă și suntem optimiști în ceea ce privește rezultatul.

Horia Tecău: Venim după un sezon lung pe ciment, dar cu toții suntem profesioniști și am avut destul timp pentru a ne acomoda, iar acum așteptăm cu nerăbdare meciul de sâmbătă. Simt mereu presiune pentru că îmi doresc să câștig mai ales când joc acasă , dar experiența ultimilor ani ma învățat să o gestionez. Nu pot spune că sunt liderul echipei. Cu toții avem vârste apropiate și experiența necesară.

Declarații Suedia

Fredrik Rosengren: Tragerea la sorți este aceasta și vom face tot ce ne va sta în putința să câștigâm având în vedere aceasta situație.

Cristian Lindell: Am venit aici să joc cel mai bun tenis al meu și nu ne gândim la întâlnirile anterioare.