Loturile naționale în cantonament la Cheile Grădiștei - FOTO

21.10.2015

UPDATE: Vicepreședintele FRT Răzvan Itu și antrenorul federal Cătălin Micula au fost prezenți câteva zile în cantonamentul loturilor, având întâlniri și discuții cu sportivii și antrenorii coordonatori ai loturilor.

 ”Am urmărit pregătirea loturilor și suntem încântați că atât lotul de fete cât și cel de băieți sunt implicați în a-și face cât mai bine ”temele”. Am găsit o atmosferă frumoasă, degajată și un mediu propice pentru realizarea în cele mai bune condiții a cantonamentului”, a spus Răzvan Itu, vicepreședinte FRT.  

Federația Română de Tenis organizează în această perioadă (18-31 octombrie) un prim cantonament la Cheile Grădiștei, pentru o parte din loturile naționale U18. Stagiul de pregătire este desfășurat în vederea participării la competițiile americane Eddie Herr International Junior Championships și Junior Orange Bowl, din acest sfârșit de an.

Cei 21 de sportivi care sunt acum în cantonament sunt: Eva Chivu, Ioana Minca, Oana Gavrilă, Miriam Bulgaru, Iulia Ivașcu, Ioana Gună, Nicole Tatarus, Roxana Manu, Smaranda Corneanu (fete) și Călin Manda, Răzvan Bobleagă, Adrian Boitan, Alexandru Manole, Edris Fetisleam, Rareș Mandu, Luca Vidan, Ștefan Paloși, Nini Dica, Filip Jianu, Cezar Crețu și Valentin Popescu (băieți).

”Juniorii au un program draconic în acest cantonament, cu două antrenamente intense pe zi, unul dimineață și unul dupa-amiază, și cu alte activități specifice. Până acum, sportivii au avut o atitudine serioasă, dorindu-și din ce în ce mai mult să se autodepășească”, a declarat preparatorul fizic Daniel Tudorache, care alături de Dan Cîrstocea sunt antrenorii coordonatori ai acestor loturi. 

Partea a doua a cantonamentului de final de an, pentru ceilalți componenți ai loturilor naționale, va fi  în luna noiembrie.