Voluntarii din Mişcarea Sportivă a Studenţilor Transilvăneni colaborează cu FRT la Fed Cup de la Cluj

25.01.2016

Una dintre cele mai importante asociaţii studenţeşti  ale Transilvaniei se alătură eforturilor de organizare la cele mai înalte standarde a întâlnirii dintre România şi Cehia din primul tur al Grupei Mondiale din cadrul FED CUP.

Voluntarii pasionaţi de mişcare în general, şi sport în special, vor avea ocazia să se implice activ atât în pregătirea competiţiei, cât şi în buna ei desfăşurare, un aport deosebit urmând să aibă şi în promovarea competiţiei în mediul universitar.

„Ne bucură parteneriatul cu Mişcarea Sportivă a Studenţilor Transilvăneni(MSST), este exact infuzia de energie, pasiune, ambiţie necesară unui eveniment de acest calibru. Experienţa voluntarilor, coroborată cu dorinţa lor de face lucrurile bine, ne dau încredere că îşi vor îndeplini ireproşabil misiunea încredinţată. Împărtăşim dragostea pentru performanţă sportivă, fapt care dă acestui parteneriat perspectivele unei relaţii trainice” a declarat Maria Tudor, Director General al Federației Române de Tenis(FRT).

” Ne bucurăm foarte mult să învăţăm, ajutând la organizarea întâlnirii de FED CUP dintre reprezentativa României şi cea a Cehiei, acolo unde peste 40 dintre noi vom fi prezenţi” a spus Radu-Tiberiu Şerban, preşedintele MSST, o organizaţie care se mândreşte cu câteva proiecte proprii: ”Crosul MSST 2015”, ”Studembrie 2014”, ”Caravana FEFS 2015” sau ”Conferinţă Importanța Activităţilor Fizice în Societatea Actuală”.

La fel de importante au fost şi proiectele partenerilor la care cei de la MSST au fost prezenţi: ”Trofeul Carpaţi 2015”, ”Maratonul Internaţional AROBS Cluj-Napoca 2014”, proiectul ”SETS” (Şi Eu Trăiesc Sănătos).

Voluntarii Mişcării Sportive a Studenţilor Transilvăneni se vor implica atât în diseminarea informaţiilor despre Fed Cup prin propriile canale de comunicare cât şi de detaliile organizatorice ale evenimentului. România va întâlni Cehia pe 6 şi 7 februarie 2016 în Sala Polivalentă de la Cluj.