În atenția cluburilor care doresc să solicite eliberarea legitimației (cardului) de sportiv FRT

30.05.2016

Legitimația FRT este modul oficial de apartenență la Federația Română de Tenis. Posesorii cardului vor beneficia de oferte promoționale de la partenerii FRT.

Pentru solicitarea eliberării legitimației (cardului) FRT, vă rugăm să trimiteți pe adresa de e-mail legitimatii@frt.ro pentru fiecare sportiv în parte:

- poză tip buletin în format digital
- dovada plății taxei de viză anuală
- adresa poștală a clubului la care vor fi trimise cardurile sau solicitarea de a fi ridicate de la Recepția CNT (Bd. Pierre de Coubertin nr. 11, sector 2, București).

Legitimația va fi emisa in maxim 15 zile de la data solicitarii, confirmarea urmand sa fie transmisa pe email fiecarui club.

Oferte promoționale:Wilson - 20% discount pentru produsele de pe site-ul www.newsport.biz. Acest discount nu se cumuleaza cu nici o alta oferta oferita pe site.


Head - 25% din prețul întreg al produselor de pe site-ul www.head-sport.ro și din magazinele din București (Sos. Stefan cel Mare, nr. 30 și Sos. Cotroceni nr. 10), Constanța/Mamaia (în incinta Tenis Club IDU, Bd-ul Mamaia) și Poiana Brașov (valea Draga, nr. 2).

Produsele care nu vor beneficia de 25% discount sunt: 
1. Produsele aflate deja în altă ofertă
2. Mingile de tenis la unitate de ambalare bax
3. Produsele aflate în secțiunea „Sale"RecoSport - 20% discount la produsele de pe site-urile www.recosport.ro si www.multi-power.ro cu codul promo: Tenis20.


- 20% discount
- se creaza un cont de client
- se aleg produsele dorite din selectia de produse Nutrivita
- se introduce codul de discount "FRT2016".

Acest discount nu se cumuleaza cu alte promotii si nu se acorda pentru taxele de curierat.