”Circuitul Naţional FRT - Cupa Bright - Ştiinţa” - Campionii din 2016

30.12.2016

Clubul Sportiv Știința Constanța a găzduit unul dintre cele mai puternice turnee de pe acest sfârșit de an, "Circuitul Naţional FRT - Cupa Bright - Ştiinţa", turneu rezervat băieților și fetele de la categoria de vârstă U14.

Turneul de simplu al fetelor, unul foarte valoros, cu multe componente ale lotului național la start, a revenit favoritei cu nr. 4, Silvia Maria Costache, învingătoare în finală, cu 6-3, 6-4, în fața favoritei cu nr. 7, Daniela Andreea Roșca.

În finala de dublu a turneului feminin s-au întâlnit principalele două echipe favorite, Alexandra Petric/Vanessa Popa Teiușanu(nr. 1) și Silvia Maria Costache/Lavinia Tănăsie(nr. 2). Campioanele din acest an sunt Petric și Popa Teiușanu, învingătoare cu 3-6, 7-5, 10-4 în ultimul act.

În turneul de simplu al băieților, unul la fel de puternic, titlul a revenit favoritului cu nr. 2, Adrian Gheorghe, după o finală foarte disputată, câștigată cu 3-6, 6-2, 6-3 în fața favoritului nr.1, Răzvan Aghion.

Adversari în finala de simplu, gheorghe și Aghion au făcut pereche în proba de dublu, pe care au câștigat-o fără săpiardă vreun set. Scorul finalei cu favoriții nr.2, Rareș Bordei/Andrei Nica a fost 7-5, 6-2.

REZULTATE FINALE SIMPLU FETE

REZULTATE FINALE SIMPLU BĂIEȚI

REZULTATE FINALE DUBLU FETE

REZULTATE FINALE DUBLU BĂIEȚI