Alexia Lavinia Puiac a câștigat ” Open 10-12 TCBB 2016”, un puternic turneu Tennis Europe în Franța

04.01.2017

Compatrioata noastră Alexia Lavinia Puiac, de la CS Marc Tenis din Cluj-Napoca, a îneput anul 2017 perfect și a câștigat ” Open 10-12 TCBB 2016”, un puternic turneu de Categoria 3 Tennis Europe, disputat în Franța, la Boulogne-Billancourt.

Alexia a câștigat nu mai puțin de șase meciuri, în condițiile în care tabloul de simplu al fetelor a fost de 64, iar în finală a trecut de o jucătoare din Franța, Emma Zheng, de care a dispus cu 7-5, 6-1.

Pe același tablou de simplu România a mai fost reprezentată de alte două jucătoare, Maria Sara Popa, componentă, la fel ca Alexia Lavinia Puiac, a Lotului Național U12 al României, precum și Cara Maria Mester.

Maria Sara a ajuns până în sferturile de finală, unde a fost învinsă cu 4-6, 7-5, 6-1 de Constance Levivier, din Franța, și tot în această fază a competiției s-a oprit și Cara Maria, învinsă cu 4-6, 7-5, 6-3 de franțuzoaica Jenny Lim.

Maria și Cara au făcut pereche și pe tabloul de dublu, dar au pierdut în turul secund, în vreme ce Alexia Lavinia a jucat alături de Stefani Sandoiu Shtein, din Israel, cele două fiind eliminate în primul tur.

REZULTATE FINALE TABLOU SIMPLU FETE

REZULTATE FINALE TABLOU DUBLU FETE