Tenis10 FRT. Câştigătorii Cupei LTS 2017

28.03.2017

Nivelul Portocaliu:

Loc 1. EVA PRĂSACU
Loc 2. DIANA BUTUM
Loc 3. ALEXIA PAVEL

Nivelul Verde:

Loc 1. IANIS BELEA
Loc 2. JAN PATRICK SINESCU
Loc 3. MATEI BURLACU

Câștigătorii "Cursei de viteză"

Portocaliu: BIANCA MUREŞAN
Verde: VLAD PERCEC

Cea mai disputată grupă:

Portocaliu B (cele mai multe puncte jucate 318 (gr.B) vs 300(gr.A)
Verde C (cele mai multe game-uri jucate 76 vs 68 (gr.B) & 50(gr.A).

Un concurs reuşit! Ne-am bucurat de o atmosfera de întrecere frumoasă! Adversarii "s-au transformat" în parteneri de joc şi astfel joaca pe puncte a devenit mai distractivă ca oricând, competiţia şi goana după rezultat s-a transformat, spre plăcerea multora, într-o întrecere echilibrată, distractivă şi chiar spectaculoasă în multe meciuri.
Toţi copiii s-au calificat mai departe pe tabloul eliminator (indiferent de locul din grupă), toţi copiii au primit un mic premiu şi o diplomă Tenis10FRT oferită, pe bună dreptate pentru sârguinţa lor de pe teren. Jucătorii care s-au implicat cel mai mult şi au realizat cea mai echilibrată grupă (că scor) au primit un cadou extra, bine meritat..
De asemenea, în premieră, am avut o întrecere de viteză la fiecare nivel. Am premiat cel mai iute jucător (cel care a reuşit să parcurgă traseul în cel mai scurt timp). Impresionant a fost momentul în care copiii s-au încurajat unul pe celelalt la cursa vitezei, şi în felul acesta ne-am bucurat de o frumoasă atmosferă de echipă cu cele 2 grupe unite "în cor" a la: "Toţi pentru unul, unul pt toţi!".

Şi bineînţeles, la finalul turneului de tenis, locurile 1,2 și 3 de la fiecare nivel au primit mult doritele medalii şi diplome Tenis10FRT împreună cu câte un mic premiu extra din partea organizatorului. Pizza party nu a lipsit nici de data aceasta! (mulţumim Pizzeria Davide, şi Kocs SRL pt sprijinul acordat!)Beneficiile Turneelor Tenis10FRT echilibrate, distractive şi evolutiv-sănătoase le vom culege în viitor pentru copiii noştri!... Pentru mulţi doar după 11-12 ani, joaca se poate şi se va transforma în ceva mai serios. Acum, la început, trebuie să ne înţelegem copiii, să ţinem noi pasul cu ei - nu ei cu noi (pt că nu sunt mini-adulţi) şi astfel să le dăm timpul de a creşte sănătos în joc şi prin joc! Practic, acum la această "vârstă de tenis" (Tenis10) părinţii şi antrenori au un job foarte important şi provocator în acelaşi timp: alături de procesul de învăţare şi de dezvoltare a motricităţii să le oferim copiilor libertatea de a se bucură de copilărie şi pe terenul de tenis!

După perioada Tenis10, pentru cei mai talentaţi, este recomandat să trecem la acel "next level" şi să încercăm aventura performanţei! Întreceri frumoase va doresc! Ready? Play!