„Mamaia IDU Junior Championship” – premiul pentru cel mai bine organizat turneu „Tennis Europe Junior Tour” în 2016

18.04.2017

„Mamaia IDU Junior Championship", turneu U16 de Categoria 2 din „Tennis Europe Junior Tour", organizat de peste două decenii de Tenis Club IDU din Mamaia, Constanța, a primit premiul pentru cea mai bună organizare și promovare în 2016.

„După cum se știe, în fiecare an, începând din 2006, un turneu din Junior Tour este premiat pentru că a îndeplinit cel mai bine cerințele de organizare și promovare ale Tennis Europe", scrie în scrisoarea de felicitare primită de Tenis Club IDU, „și suntem bucuroși să vă informăm că după ce am evaluat toate turneele, Mamaia IDU Junior Championship a fost ales câștigător pentru anul 2016. Ați făcut o treabă excelentă în 2016 iar acest premiu este o recunoaștere a efortului fantastic depus și pe care, suntem convinși, îl veți depune și în anii care vin".

Mesajul de felicitare îi este adresat doamnei Alina Idu, directorul „Mamaia IDU Junior Championship", care a declarat, pentru site-ul FRT: "Acesta este turneul nostru de suflet, îl organizăm de peste 20 de ani, iar premiul primit acum de la Tennis Europe ne bucură enorm. Este o recunoaștere a faptului că și noi, românii, suntem capabili să ne ridicăm la standardele internaționale, iar acest lucru nu ar fi posibil fără ajutorul echipei minunate pe care o avem aici, la Tenis Club IDU. Premiul acesta este pentru noi toți, pentru Constanța și, îmi place să cred, pentru România".