Alexandra Dulgheru a câștigat turneul ITF 25K de la Hodmezovasarhely. Elena Ruse, campioană la dublu

27.08.2017

SURSA FOTO: ALEXANDRA DULGHERU

Evoluții impresionante pentru jucătoarele din România la turneul ITF dotat cu premii de 25.000 de dolari de la Hodmezovasarhely, Ungaria.
Cap de serie nr. 3 în proba de simplu, Alexandra Dulgheru a reușit să-și păstreze forma extraordinară arătată la turneul WTA BRD Bucharest Open 2017, și a câștigat și titlul în Ungaria. Alexandra a avut un singur meci dificil, în faza sferturilor de finală, în care a trecut cu 6-4, 4-6, 6-2, de compatriata noastră, Cristina Dinu, pentru ca în finală ea să incheie conturile în doar două seturi, 7-5, 6-2, cu Ganna Poznikhirenko, din Ucraina.
Campioană la simplu, Alexandra Dulgheru nu a jucat și în proba de dublu, probă în care România a avut o singură reprezentantă, pe Elena Ruse.
Cap de serie nr. 2 în proba de simplu, eliminată în primul tur, din păcate, Elena Gabriela Ruse și-a luat revanșa în turneul de dublu.
Românca a făcut pereche cu o jucătoare din Olanda, Eva Wacanno, cele două fiind desemnate cap de serie nr. 1, statut pe care l-au respectat până la sfârșit. În finala probei Elena și Eva s-au impus cu un categoric 6-3, 6-1 în fața unor italience, Martina Di GIiuseppe și Anna-Giulia Remondina.